Predaj nádherného slnečného 3 - izbového bytu v Banskej Bystrici v čas

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Oremburská
68 m²
predaj - 3-izbový byt
178.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4224x zobrazená v zozname / 312x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj nádherný, slnečný 3 - izbový byt Banská Bystrica na Oremburskej ulici, v obľúbenej časti Fončorda. Celková úžitková plocha bytu je 68m2. Dispozícia bytu pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, dvoch chodbičiek a špajze. Z obývačky sa vchádza na presklenú loggiu. Byt sa nachádza na 6. poschodí v bytovom dome s výťahom. Bytový dom je zateplený a vnútorne zrekonštruovaný. V bytovom dome boli robené stupačky, výťah. Samotný byt prešiel nedávnou nákladnou rekonštrukciou. V byte boli vymenené dvere, tak vnútorné ako aj vonkajšie. V byte bola vymenená kuchynská linka. Rekonštrukciou tiež prešla kúpeľňa a WC, v byte bola robená elektroinštalácia. Podlaha v byte je kombináciou plávajúcej podlahy v izbách a dlažby v kuchyni, v kúpeľni a vo WC. Pri rekonštrukcii bytu boli použité kvalitné, moderné materiály. Na stenách boli porobené stierky, omietky sú minerálne. Okná sú plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička. Byt sa predáva zariadený. Kúrenie: centrálne. Súčasťou zariadenia je internet v každej miestnosti a bezpečnostná kamera vo vstupnej chodbe. Bezpečnosť bytu je ďalej zabezpečená, kvalitnými modernými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží latková pivnica 2 m2.
Výhodou bytu je jeho orientácia na juh, čo zabezpečuje, že samotný byt je slnečný a v zimnom období sú nízke náklady na kúrenie. Oremburská ulica je situovaná v tichej, nezastavanej časti Fončordy, v blízkosti prírody, čo zároveň poskytuje novému majiteľovi pekný výhľad na okolité tiché prostredie. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť obchody, škola, škôlka, prístup k službám, detské ihrisko. V blízkosti bytu sa nachádza zastávka MHD. Parkovanie je verejné.
Celková cena bytu vrátane provízie realitnej kancelárie je 178 000€.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Oremburská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Oremburská v Banskej Bystrici v cene 178.000,- € je o 20.562 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

178.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 459.000,- €
68 m²
Úžitková plocha 56 m² 141.49 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047129 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.