PREDAJ pozemku s možnosťou výstavby v obci Malatíny na Liptove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Malatíny
Ulica.: Stredné Malatíny
3324 m²
verejný vodovod
230/400V
septik
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK INFO O CENE V RK
Ponúknite vlastnú cenu

4707x zobrazená v zozname / 352x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE ponúka exkluzívne na PREDAJ pozemok v obci Malatíny v okrese Liptovský Mikuláš. Pozemok je vhodný na výstavbu trvalého alebo rekreačného bývania. V okolí sa nachádzajú rodinné domy na trvalé bývanie, ale aj rekreačné chaty, či drevenice. Tento pozemok na Liptove je istým spôsobom jedinečný. Je v intraviláne obce, má dobrú orientáciu, pekný výhľad na okolité kopce a jeho veľkosť umožňuje realizovať rôznorodé predstavy majiteľov.
Pozemok má mierny sklon smerom na juhozápad. Je oplotený a prístup je možný z troch strán - priamo z asfaltovej hlavnej cesty + z obecnej spevnenej cesty na južnej strane, kde je vstupná brána + zo súkromnej cesty na severnej strane, kde je druhá vstupná brána. Je možné pristúpiť k podielovému spoluvlastníctvu tejto súkromnej cesty.
Pozemok bol terénne upravený a na celej ploche je urobená záhradná štúdia. Na pozemku je pripravená 2x vodovodná šachta s obecným vodovodom. Na hranici pozemku je elektrická prípojka. Odpad je v obci potrebné riešiť septikom.

Pozemok: 3324m2, celkovo sa skladá zo 3 veľkých parciel a jednej malej

Rozmery pozemku: 80m x 40m



POZEMOK:

+ mierny sklon na juhozápad,
+ kompletne oplotený,
+ na hranici pozemku je elektrická prípojka,
+ na pozemku je 2x vodovodná šachta s obecným vodovom,
+ lokalita v zástavbe rodinných domov.

VÝHODY:


• pozemok v intraviláne,
• pozemok bol terénne upravený a na celej ploche urobená záhradná štúdia,
• asfaltová aj spevnená cesta,
• prístup na pozemok z 3 strán,
• kompletná občianska vybavenosť do 10 min. autom.

LOKLALITA:


Obec Malatíny je vsadená do liptovskej hornatej prírody na severe Národného parku Nízke Tatry. Lokalita ponúka nekomerčný relax a pokoj, turistiku, cyklistiku, ski-walk a bežky priamo z domu po otvorených lúkach a lesoch, ktoré sú v bezprostrednej blízkosti. Vaše nové trvalé, či rekreačné bývanie je vzdialené cca 15 min. autom od centra Ružomberka a rovnako tak od centra Liptovského Mikuláša. V Jasnej na severe Chopku ste za cca 30 min, v Podbanskom podobne a na Štrbskom plese za cca 50 minút autom. V obci sa v pešej vzdialenosti nachádza hotel s wellness, reštauráciou a retro-bar so zaujímavými akciami počas celého roku. Stačí sa už len rozhodnúť pre túto krásnu lokalitu a všetko Vám pomôžeme vybaviť pri kúpe tohto pozemku.

CENA:


INFO o cene v RK, ako aj ďalšie informácie na .

© Text, fotografie a vizualizácie sú majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s. r. o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Malatínoch na ulici Stredné Malatíny

Rozloha pozemku na bývanie 3324 m2 je o 185 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Malatínoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Malatínoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-ZM...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3324 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ZM-62 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.