Predaj: Pozemok so starším RD v meste Vrútky(142-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
849 m²
predaj - Pozemky - bývanie
79.900,- €
94,11 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2893x zobrazená v zozname / 314x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám  na predaj pozemok so starším rodinným domom  v meste Vrútky. Tento rovinatý pozemok je určený na výstavbu rodinného domu. Možnosť pripojenia na všetky inžinierske siete. Dom, ktorý sa na ňom nachádza je v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a dvoch samostatných miestností. K domu prislúchajú dva sklady.  Využitie nehnuteľností je variabilné: môžu byť využité ako celok s prípadnou rekonštrukciou, alebo samostatne rodinný dom so skladmi a záhrada s možnosťou výstavby. Nehnuteľnosť má výbornú polohu s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do okresného mesta Martin je to cca 3 km a do krajského mesta Žilina cca 25 km. Súčasťou fotodokumentácie je vizualizácia.    

CENA:  79.900,-Eur



V cene je kompletný právny a finančný servis.

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo emailom na adrese:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vrútkách

Rozloha pozemku na bývanie 849 m2 je o 2869 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Vrútkách. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 pozemkov na bývanie vo Vrútkách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-14...

Pozícia realitnej ponuky

79.900,- €
Cena nehnuteľnosti 29.990,- € 758.680,- €
849 m²
Rozloha pozemku 297 m² 11672 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku849 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-142-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.