Predaj rodinného domu v Rači s krásnou záhradou a výhľadom na mesto.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
510 m²
842 m²
1
7
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - Rodinný dom
890.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

45477x zobrazená v zozname / 4155x zobrazená detailne / 1181x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ VELKORYSÉHO RODINNÉHO DOMU VHODNÉHO PRE VELKÚ RODINU , PRÍPADNE NA PODNIKANIE , PRIESTRANNY SUTEREN 140 M2, S VÝCHODOM DO ZÁHRADY A PRÍSTUPOM NA ULICU.
Ponúkame Vám na predaj krásny rodinný dom so siedmimi izbami a veľkorysou rozlohou, v Bratislave, v mestskej časti Rača. Tento dom ponúka úchvatný výhľad na mesto a je situovaný v príjemnom prostredí, v bezprostrednej blízkosti prírody a lesov, na úpätí Malých Karpát. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 842 m2 s krásnou záhradou s parkovou úpravou. Vek domu je cca 18 rokov, rozľahlá úžitková plocha 510 m2, ho robí ideálnym pre veľkú rodinu. Vďaka svetlým interiérom a skvelému usporiadaniu ponúka dom príjemnú atmosféru.
Prízemie pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, vstupnej chodby, komory, kúpeľne s vaňou a WC, spálne/pracovne/ a priestranného šatníka. Kuchyňu s jedálňou je možné oddeliť posuvnými dverami. Terasa s výhľadom je prístupná priamo z obývacej izby aj z jedálne. V obývačke sa nachádza krb a kuchyňa je vybavená spotrebičmi, ako umývačka riadu, elektrická varná doska a elektrická rúra, chladnička s mrazničkou.
Na hornom poschodí sa nachádzajú 3 spálne s východom na terasu s krásnym výhľadom, priestranný šatník, kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom a WC.
Na medziposchodí je vstup do garáže a posilňovňa. V podkroví je jedna veľká miestnosť s nádherným výhľadom na mesto.
Vo veľkorysom suteréne rozlohou 140 m2 sa nachádza niekoľko miestností, nový výkonný kotol, WC, sprcha, miestnosť s predprípravou na saunu a východom do záhrady.

Pod terasou je sklad záhradného vybavenia.


Parkovanie je zabezpečené v garáži, ktorá je ovládaná diaľkovým ovládačom, a tiež aj na pozemku.
Veľká a upravená záhrada s jazierkom a rybkami poskytuje súkromie a je ideálnym miestom pre oddych, grilovanie alebo posedenie na terase.
Dom je napojený na inžinierske siete - elektrinu a mestskú vodu, plyn, a tiež má vlastnú studňu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom Buderus.
Pivnica je prístupná ako z domu, tak aj samostatným vchodom zo záhrady.
Tento rodinný dom sa nachádza v nádhernom prostredí, priamo susediacim s Malými Karpatmi. Lokalita poskytuje veľkú možnosť vyžitia v lesoch a turistických chodníkoch.
V blízkosti sa tiež nachádza všetká občianska vybavenosť, ako obchody, služby, školy. S dobrou dostupnosťou autom aj hromadnou dopravou, je toto miesto vhodnou voľbou pre Vašu rodinu.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rača

Inzerovaný rodinný dom v Bratislave - Rača v cene 890.000,- € je o 653.607 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 269 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-JY...

Pozícia realitnej ponuky

890.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.750.000,- €
842 m²
Rozloha pozemku 132 m² 1280 m²
510 m²
Celková rozloha 100 m² 960 m²
510 m²
Úžitková plocha 22 m² 510 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku842 m²
Celková rozloha510 m²
Úžitková plocha510 m²
Počet poschodí1
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JY-246 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny