TOP VÝNIMOČNÁ VILA s VÍNNOU PIVNICOU, GARÁŽOU a ŠTÚDIOM

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Stupavská
422 m²
660 m²
2
5
áno
úplne prerobený
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

67397x zobrazená v zozname / 1469x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

REI PREMIUM ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ rodinnú vilu pre náročného klienta v kľudnej a vyhľadávanej lokalite s krásnym výhľadom.

Rodinná vila sa nachádza na Stupavskej ulici v Rači s ukončenou výstavbou v okolí. Celková rozloha pozemku je 656 m2, z toho zastavaná plocha je 211m2 a tvorí ju samotná vila (157m2) a samostatne stojaca garáž (54m2).

Od ulice oddeľuje pozemok vjazdová brána na diaľkové ovládanie s pohodlným parkovaním pre dve veľké vozidlá a garáž s elektrickou bránou pre jedno vozidlo a dostatkom priestoru na ukladanie vecí.

Pozemok je využitý v prednej časti na parkovanie, v strede sa nachádza samotná vila a zadná záhradná časť s kaskádovitou úpravou je oddychová.

Garáž v prednej časti tvorí samostatný objekt a nad garážou sa nachádza priestor s vlastným vstupom, využiteľný ako hosťovská izba, prípadne kancelária alebo štúdio s terasou (14m2) a vlastným zázemím. Súčasťou priestoru je kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom. Výmera priestoru je 30m2.

Samotná vila je veľmi atraktívne dispozične riešená - pri vstupe vedľa zádveria sa nachádza šatník so vstavanými skriňami, následne nás cez posuvné dvere ohromí otvorený priestor s kuchyňou s otvoreným stropom do poschodia, obývacou izbou s priestorovým/rohovým krbom, jedálenskou časťou so vstupom na prestrešenú (balkón na poschodí) terasu s elektrickou markízou a samotným presvetleným schodiskom. Na prízemí sa nachádza taktiež komora pre kuchyňu, samostatná toaleta a technická miestnosť s výkonným kotlom.

Poschodie tvorí otvorená galéria do prízemia s terasou, tri spálne, z toho každá má vstup na terasu alebo balkón, spálňa rodičov má ešte vlastný šatník a priestor pre pracovňu, prípadne druhý šatník, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, hydromasážnym sprchovým kútom a dvomi umývadlami a samostatná toaleta. Podkrovný priestor (povala) je využiteľný na skladovanie.

V záhrade sa vedľa terasy nachádza priestor pre detské ihrisko, priestor na sedenie, vínna pivnica so štýlovým posedením, samostatná toaleta (pre pivnicu/záhradu). Nakoľko je zadná časť pozemku vo svahu, nad pivnicou sa nachádza priestor pre vírivku (dovedených 400V) a altánok so záhradným sedením z masívu a hojdačka s pekným výhľadom na mesto.

Celá vila je klimatizovaná. Kúrenie s termostatom, prípadne krb. Samozrejmosťou je alarm a diaľkové ovládanie k vjazdovej a garážovej bráne.


Rodinná vila je vhodná pre náročného klienta.



Cena na vyžiadanie v RK.

Pre viac info kontaktujte Eugen Krajčovič

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rača na ulici Stupavská

Rozloha je o 251 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-EK...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku660 m²
Zastavaná plocha211 m²
Celková rozloha422 m²
Úžitková plocha422 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EK-162 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.