Predaj vily v projekte "Račianska perla" v BA - Rača (6)

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri kolíske
169 m²
535 m²
2
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 177x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave.
Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024 a finálne odovzdávanie prebehne v 4-6/2024.

Projekt Račianska perla predstavuje unikátne a luxusné bývanie, ktoré spája dokonalú polohu s modernou architektúrou, vynikajúcim štandardom a súkromnou komunikáciou pre každého náročného obyvateľa. Vila sa nachádza vo výbornej lokalite, na ulici Pri kolíske. Projekt Račianska perla zahŕňa šesť nad sebou usporiadaných víl s modernou architektúrou, ktoré boli navrhnuté tak, aby si vzájomne nezakrývali výhľady a zachovali súkromie pre každého obyvateľa.

Dispozícia


Vila ponúka dve veľké terasy s peknými výhľadmi, kde si môžete vychutnať pokojné okamihy a krásne okolie. Pre vytvorenie príjemnej atmosféry je v obývacej izbe vyhotovená príprava pre krb, čím sa pridáva útulnosť a teplý pocit do vášho domova. Vila disponuje kuchyňou, obývacou miestnosťou, spálňou, šatníkom, 2x WC, skladom, technickou miestnosťou, komorou a skladom.


Lokalita


Tieto moderné vily sa nachádzajú v obľúbenej a vyhľadávanej bratislavskej mestskej časti Rača, čo zaručuje výnimočné umiestnenie so širokým výhľadom na mesto, lesy a zelené lúky. Projekt sa nachádza v blízkosti vinohradov, na úpätí Západných Karpát. Len 2 min. pešo je amfiteáter, Knižkova dolina so vstupom do lesoparku a letné kúpalisko. Milovníci cyklistiky, behu a príjemných prechádzok tu nájdu svoje vysnívané miesto. Okrem toho, centrum Bratislavy je ľahko dostupné, čo zabezpečuje skvelú konektivitu s mestom. Projekt Račianska perla je synonymom pre dokonalé spojenie luxusu, prírody a vysokého štandardu bývania. Tieto vily sú vhodné pre tých, ktorí túžia po súkromí, pokoji a pohodlí, bez toho, aby sa vzdialili od všetkých výhod a atrakcií, ktoré mesto Bratislava ponúka.

Štandard


Vo vilách budú zabudované kvalitné hliníkové okná s izolačným trojsklom vo farbe antracit, vonkajšie elektricky ovládané exteriérové žalúzie, hliníkové bezpečnostné vstupné dvere, hliníkové pergoly, zábradlia z bezpečnostného číreho skla na terase, betónové potery, sadrové vnútorné omietky, príprava pre kuchynskú linku, kompletná vodoinštalácia a elektroinštalácia, zelená strecha. Každá vila bude mať drevenú dlažbu na terase, sadové úpravy navrhnuté záhradným architektom s vlastnými závlahami, palisády, exteriérové úpravy budú dokončené kamennou dlažbou.

Vily sa predávajú vo vysokom technologickom prevedení v štádiu HOLODOM. Vily sú postavené z tehly, zateplené s kvalitným zatepľovacím systémom s kombináciou betónovej fasády a tehlového obkladu. Tepelné čerpadlo systémom vzduch – voda bude napojené vo všetkých obytných miestnostiach na podlahové vykurovanie a stropné chladenie, takisto nebude chýbať fotovoltaika s virtuálnou batériou, ktorá bude umiestnená na streche. Každá vila má zabudovaný nerezový komín s predprípravou pre krb, termostaty so zónovou reguláciou každej obytnej izby, predprípravu pre alarm a kamery. Všetky vily budú mať vstupnú bráničku, veľkú elektricky ovládanú bránu pre autá, predprípravu pre autonabíjačku a oplotenie.

Viac informácií si môžete prečítať na webe :https://www.racianskaperla.sk/

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rača na ulici Pri kolíske

Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku535 m²
Zastavaná plocha151 m²
Celková rozloha240 m²
Úžitková plocha169 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáhliníkové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--246 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.