Predám 3 izbový zariadený luxusný byt s lodžiou v NZ.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Andovská
97.21 m²
4
3
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
199.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16189x zobrazená v zozname / 1328x zobrazená detailne / 395x zobrazená detailne tento mesiac

PONUKA: Ponúkame na predaj luxusný, zariadený 3 izbový byt s dvomi lodžiami o veľkosti 97,21 m2, ktorý sa nachádza v tichej lokalite na Andovskej ulici v Nových Zámkoch. Byt je nový a prešiel úpravou. Má nové plastové okná a bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy v izbách. Dlažbu na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a na samostatnej toalete, novú elektroinštaláciu a vodu. Murované jadro, stierky, sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením. Bytový dom je zateplený, strecha nová. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.

Byt sa predáva zariadený a je voľný ihneď.


Platby za energie sú nízke 138,-Eur mesačne.
K bytu je možné dokúpiť garáž pre jedno osobné motorové vozidlo.

POSCHODIE: Byt sa nachádza na 3. poschodí zo štyroch s výťahom.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BYTU: Byt je slnečný a zaujímavo dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej veľkej chodby, v ktorej sa nachádzajú šatníkové a odkladacie skrinky. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na mieru so spotrebičmi a to: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra na pečenie, indukčný sporák s odsávačom pár, elektrická rúra na pečenie všetko zn. Elektrolux. Z kuchyne je výstup na lodžiu. V byte sa nachádza veľká plne zariadená obývacia izba s TV, detská izba a veľká spálňa z ktorej je taktiež výstup na lodžiu. V spálni sa nachádzajú dva stolíky s nočnými lampami a veľká šatníková skriňa s manželskou posteľou. Detská izba je menšia a nezariadená. V kúpeľni sa nachádza vaňa, sprchový kút, bidet a umývadlo. Toaleta je samostatná. V byte sa nachádza technická miestnosť s plynovým kotlom zn. viessmann a komora. K bytu prislúcha aj pivničná kobka a spoločné priestory.

ORIENTÁCIA: Izby sú orientované na západ (obývacia izba a kuchyňa) a na východ (detská izba, spálňa).

PARKOVANIE: Parkovanie je verejné pred bytovým domom, alebo k bytu je možné dokúpiť garáž pre jedno osobné motorové vozidlo.

POLOHA: V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, škola, škôlka, detské ihriská a obchody.

Pri kúpe nehnuteľnosti všetko vybavíme za Vás.



V cene je zahrnuté odovzdanie bytu, zmluvy a kolky, prepis energií a správcu bytu, kompletný právny servis, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom HÚ. Možnosť vybavenia úveru v plnej výške ceny!!!
Bližšie informácie rád poskytnem telefonicky na tel. č. , alebo osobne.

ID: MM-32



KONTAKT:

Mário MOLNÁR - MOLNI s.r.o.


941 01 NITRA, Mostná ul. č. 13
Slovenská republika
mobil:

Fotografie ako aj text uvedené v inzeráte boli vyhotovené RK Molni s.r.o. a slúžia výhradne pre účely inzercie RK Molni s.r.o. Fotografie ako aj text sú majetkom RK Molni s.r.o. patria jej ako duševné právo a neslúžia na ďalšie použitie, alebo rozmnožovanie. V prípade, ak fotografie alebo text v tomto inzeráte sú použité bez súhlasu RK Molni s.r.o., RK si vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5.000,-Eur. Týmto čitateľ inzerátu berie na vedomie vlastníctvo k uvedeným fotografiám a je si vedomí právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Nových Zámkoch na ulici Andovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Andovská v Nových Zámkoch v cene 199.000,- € je o 46.017 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 21 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 32 trojizbových bytov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 58.900,- € 199.000,- €
97.21 m²
Celková rozloha 52.34 m² 232857 m²
97.21 m²
Úžitková plocha 52.34 m² 97.21 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha97.21 m²
Úžitková plocha97.21 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-32 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.