PREDANÉ EXKLUZÍVNE: rodinný dom vo Veľkých Ozorovciach, okres Trebišov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Veľké Ozorovce
Ulica.: Mariánske námestie 89
228 m²
3204 m²
1
4
áno
čiastočne prerobený
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14678x zobrazená v zozname / 4163x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Rozhodli ste sa zmeniť bývanie? Plánujete odísť z ruchu mesta a chcete radšej zažiť čaro kľudného vidieka? Alebo hľadáte iba „chalupu“ na víkendy? Ponúkame Vám 4 – izbový rodinný dom s gánkom, v nádhernom prostredí plnom zelene, v centre obce Veľké Ozorovce, ulica Mariánske námestie 89, okres Trebišov.
Rodinný dom je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – skopírujte si link: https://my.matterport.com/show/?m=PWwq3xoGfaZ
Video – skopírujte si link: https://youtu.be/lxZMx0gsV70
Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Medzi fotkami nájdete PÔDORYS domu. Zároveň pripájame aj navrhovaný pôdorys domu - v prípade rekonštrukcie so zmenou dispozície.
Dom je postavený v absolútnom centre dediny, odkiaľ máte všetko na dosah ruky (k zástavke autobusu, do obchodov, na obecný úrad, či do kostola,). Je v slepej uličke, mimo rušnej cesty. Pred domom sa rozprestiera obecný park plný zelene a košatých stromov aj s pomníkom padlým hrdinom v II. svetovej vojne, čím ponúka budúcemu majiteľovi dostatočné súkromie, bez rušnej premávky.

K domu vedie obecná asfaltová komunikácia. Rodinný dom je postavený na mierne svahovitom oplotenom pozemku. Pred domom je kvetinová predzáhradka na jednej strane a na druhej strane studňa. Za domom je záhrada s ovocnými stromami (jablone, vzácna dula, či majestátny kráľovský orech).
K domu prináleží pozemok o výmere 3.204 m2 (šírka: cca 22,5 m). Zastavaná plocha celého domu je 228 m2 .

Pozemok je dostatočne široký, čiže máte aj priestor využitia pozemku na relax (napr. na bazén – vlastná studňa, sauna....)
Orientácia domu je: „V“/“J“ (predná časť domu je na „V“ a zadná časť domu je na „J“. Záhrada je na „Z“.
Rodinný dom bol postavený v 2 etapách. Zadná časť domu v roku 1961 a predná časť domu ako prístavba v roku 1971. Dom je čiastočne zrekonštruovaný (plastové okná, plastové vchodové dvere (obidva vchody), kúpeľňa so sprchovacím kútom v prednej časti domu). Inak je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa.
Kúrenie v dome je ústredné plynové (radiátory) - 3-ročný kondenzačný plynový kotol Buderus, voda – studňa, odpad – žumpa. Navyše v zadnej kúpeľni - práčovni je ohrev vody cez bojler, elektrina 230/400. V dome je zavedený optický internet a pevná linka.

Technické vybavenie:


Základy – betónové
Materiál použitý pri výstavbe - tehla

Krov – sedlový


Krytina – plechová (udržiavaná), predná, menšia časť eternit
Povrch stien – brizolitová omietka
Podlahy: v izbách - doskové tzv. „dile“, v kuchyni – laminátová podlaha, kúpeľne a WC – dlažba

Dispozične riešenie:


Ide o jednopodlažný dom, s možnosťou dobudovania aj podkrovia. Má dva vstupy, čiže jeho využitie je aj na dvojgeneračné bývanie.

1. Predná časť domu


- slnečná veranda,
- chodba,
- špajza,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom,
- obývačka,
- spálňa,

V tejto časti (pod spálňou) je aj pivnica, v ktorej je domáca vodáreň tzv. darling (rok starý) .

2. Zadná časť domu


- terasa,
- kuchyňa,
- špajza,
- práčovňa – kúpeľňa,
- samostatné WC,
- obývačka,
- spálňa,

Predná časť a zadná časť domu sú spojené gánkom.



Pokračovaním zadnej časti domu je:

- kumbal,
- letná kuchyňa s plynovým sporákom, ktorá sa využíva na tzv. špinavé práce a v minulosti sa využívala na domáce zabíjačky,
- za letnou kuchyňou je sklad na uloženie zemiakov,
- garáž, z ktorej je vstup na povalu,
- suché WC,
- hospodárska časť

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



Obec Veľké Ozorovce má 761 obyvateľov, leží pod úpätím Slanských vrchov. Čoraz viacej sa stáva miestom života pre obyvateľov z miest, hlavne z Košíc.
Ide o pokojnú obec s pocitom súkromia a dobrou dostupnosťou do okolitých miest - 6 km do Sečoviec, 17 km do okresného mesta Trebišova a 37 km do krajského mesta Košice (cez Slanec) a 40 km (cez Dargov), po diaľnici, ste pri Auparku (diaľničný privádzač - Bidovce je cca 22 km).
V obci je základná občianska vybavenosť (obecný úrad, kultúrny dom, knižnica, pošta, dom smútku, potraviny, pohostinstvo, MŠ, rímsko-katolícky kostol). ZŠ deti navštevujú buď v susednej dedine v Zemplínskej Teplici (3 km) alebo v meste Sečovce (6 km). V obci je zriadená aj ošetrovňa, v ktorej ordinuje lekár zo susednej obce raz týždenne. Je tu aj dostatok kultúrneho aj športového vyžitia – detské ihrisko, multifunkčné ihrisko, v zime klzisko, folklórny súbor Doľinka, hasičský zbor a dôchodcovský klub. Je tu aj vodná nádrž, ktorá je určená na rybárske účely.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, poplatky za autorizáciu - overenie podpisov, štandardné podanie návrhov na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade rýchleho jednania DOHODA na cene istá.

Rodinný dom je bez tiarch. Je v osobnom vlastníctve, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.
Odporúčam vidieť - pozrite si virtuálnu obhliadku s linkom vyššie.

V prípade vážneho záujmu, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkých Ozorovciach na ulici Mariánske námestie 89

Pozícia realitnej ponuky

117.000,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 500.000,- €
3204 m²
Rozloha pozemku 123 m² 16000 m²
228 m²
Zastavaná plocha 60 m² 2300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3204 m²
Zastavaná plocha228 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-92 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny