PREDANÉ: VELKOMETRÁŽNY 3 IZBOVÝ BYT S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM, BA4

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Kresánkova
108.8 m²
5
5
3
áno
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
359.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14610x zobrazená v zozname / 1592x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

P R E D A N É

Hľadáte pre seba, či rodinu moderný, priestranný a zároveň byt s dostatočne veľkou rozlohou pre Vaše pohodlie s pekným panoramatickým výhľadom? Ak áno potom taký pre Vás máme.

Realitná kancelária EPIC HOME v exkluzívnom zastúpení ponúka veľkorysý, pekne zariadený, klimatizovaný 3 izbový byt o rozlohe až 108,8 m2 s možnosťou ideálneho prerobenia na štvorizbový byt. Tento štýlová nehnuteľnosť sa nachádza v Karlovej Vsi, časť Dlhé Diely na ulici Kresánkova v nedávnej novostavbe na 5. poschodí s pekným panoramatickým výhľadom na okolie povodia Dunaja, lesoparku, či na samotné Rakúsko. Byt má skvelú orientáciu, je orientovaný na dve svetové strany (juhovýchod - obývačka a západ - spálňa) pričom na jednej strane sa nachádza veľký balkón (6,40 m2) a na druhej zase loggia (6,45 m2), ktorá je zasklená fínskym zásuvným systémom. Ide o pekný, moderne zrekonštruovaný priestranný byt s vysokými stropmi, ktorý odporúčam vidieť.

Dispozícia:


Byt je presvetlený, výborne dispozične riešený s možnosťou ďalších dispozičných úprav aj pre početnejšiu rodinu.

Po vstupe cez bezpečnostné dvere sa do samotného bytu dostaneme hneď do zádveria, ďalej sa smerom vpred nachádza priestranná chodba so vstavanými skriňami a množstvom úložného priestoru. Byt sa nám ďalej rozdeľuje na dennú a nočnú zónu, pričom po pravej strane chodby sa dostaneme do veľkej spálne s vlastným šatníkom, spolu o veľkosti 22,5 m2. Zo spálne je priamy vstup aj na zasklenú loggiu, ktorá je orientovaná do vnútrobloku. V strede chodby sa nachádza samostatná moderná kúpeľňa s vaňou, vedľa taktiež nájdeme samostatné vetrateľné WC so zabudovanou toaletou. Chodbou smerom vpred sa nachádza ďalšia samostatná izba o veľkosti 15 m2, no a v neposlednom rade sa cez chodbu dostaneme do hlavnej časti bytu a to do vzdušnej, modernej a naozaj veľkolepej obývacej izby (30,5 m2), ktorá je prepojená novou kuchyňou s kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Z obývačky je tiež priamy vstup na veľký balkón, kde môžete tráviť kopec svojho času, oddychovať či relaxovať na lehátku. Všetko vybavenie v byte je nové, kvalitné, moderné, nepoškodené, majiteľ sa o byt s láskou stará.

Pozrite si aj našu virtuálnu prehliadku:


https://my.matterport.com/show/?m=6UgwUe7seoy

Byt je zrekonštruovaný, moderný, má plastové okná, položené sú kvalitné podlahy s dreveným dekórom, v izbách sú vstavané skrine, v kúpeľni a WC sú použité štýlové obklady, elektrina je spravená podľa nových noriem EU, nové poistky, medené káble. V obývacej izbe sa nachádza klimatizácia, stropné podhľady boli v obývačke dizajnovo prispôsobované. Celkovo má byt dušu, vzdušnosť a .

Bytový dom bol postavený v r. 2008, je zateplený, zmiešaná stavba ( betónový skelet, výplň a priečky murované ), vchod disponuje s dvomi modernými výťahmi. V podzemí sa nachádzajú garážové státia. V prípade záujmu vieme predať k bytu aj veľké garážové státie. Bytový dom má spoločnú kotolňu pre viaceré vchody.

Okolie:


Lokalita Dlhé Diely ponúka pre rezidentov kompletnú občiansku vybavenosť. Priamo pod bytovým domom, alebo v samotnej blízkosti sa nachádzajú bary, reštaurácie, potraviny TESCO Expres, BILLA, rôzne ďalšie služby, posilňovňa, lekáreň, zubár, školy, MHD zástavky. Parkovanie je zabezpečené pod bytovým domom, alebo v okolí ulice Kresánskova. Samotná Karlová Ves ponúka aj krásne výhľady, alebo turistické, či rekreačné vyžitie nakoľko sa v blízkosti nachádza les a Karloveské rameno Dunaja.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti 359.900,-EUR ( v prípade záujmu aj o garáž pod bytovým domom + 25.000,-EUR)
Mesačný zálohový predpis u správcu je 219EUR (+ elektrina, internet)

V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať na mobilnom čísle, alebo emailom. Teším sa na Vás.

Mgr. Michal Gróf, RSc.


M:
E:

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Kresánkova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kresánkova v Bratislave - Karlova Ves v cene 359.900,- € je o 22.135 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 31 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

359.900,- €
Cena nehnuteľnosti 169.000,- € 520.000,- €
121.65 m²
Celková rozloha 61.6 m² 151 m²
108.8 m²
Úžitková plocha 62.85 m² 125 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha121.65 m²
Úžitková plocha108.8 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-767369 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.