PRENAJATÉ ❗️ 2 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Nádražná
51 m²
3
2
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
460,- € PRENAJATÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

50138x zobrazená v zozname / 2998x zobrazená detailne / 383x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na prenájom v Exkluzívnom zastúpení 2 izbový byt v Partizánskom. Bytový dom je tehlový, postavený je v centre mesta. Bytový dom prechádza postupne rekonštrukciou spoločných priestorov. V dosahu bytového domu je všetká potrebná občianska vybavenosť vrátane škôl, materských škôlok, lekárov, obchodov, autobusového a vlakového spojenia či taxi služieb. Prenajímaný byt je v osobnom vlastníctve, prešiel kompletnou rekonštrukciou. K bytu patrí murovaná pivnica + veľká lodžia.

Byt sa nachádza na 3 podlaží. Celková rozloha vrátane pivnice a lodžie 61 m2 a úžitková rozloha bytu je 51 m2. Ma veľmi dobre dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Byt ma plastové okná, vnútorné žalúzie, v šachte boli menené stupačky, ma murované jadro, steny majú kvalitne stierky, stropy sú znížené, podlaha dlažba, plávajúca. V celom byte sú nové rozvody elektriny, vody, odpadu, Nové módne radiátory.

V kuchyni je kuchynská linka robená na mieru, na chodbe a v spálni nová moderná stavaná skriňa - tento nábytok je súčasťou prenájmu bytu. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče, elektrická rúra, plynová varná doska, umývačka riadu, digestor. Je tu krásny priestor na umiestnenie chladničky. V kúpeľni je priestranný sprchový kút, umývadlo , skrinka, toaleta, priestor pre práčku. V spálni je východ na lodžiu.

Na záver môžem iba dodať, že byt je vhodný na bývanie a môžem ho odporúčať .

Ma veľmi veľa výhoda a to je lokalita, za bytovým domom sa nachádza vysadený pekný zelený dvor, výhoda lodžie, jeho dispozičné riešenie a super výhoda , že všetko potrebné je od bytového domu na skok, ako aj príjemné posedenie pri kávičke priamo na námestí.

Cena a podmienky prenájmu :



1 X - poplatok za sprostredkovanie a zmluvu 460EUR

1 X - mesačný nájom za daný mesiac 460EUR


1 x - zábezpeka, ktorá je po skončení nájmu vratná 460EUR ( zábezpeka slúži na prípadné škody spôsobené podnájomníkom, po skončení nájmu ma majiteľ nárok si odrátať alikvotnú čiastku za spôsobené škody ).

SPOLU : 1380EUR



Nájomné sa platí vždy mesiac vopred ! Nie sú povolené domáce zvieratá !


Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Partizánskom na ulici Nádražná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Nádražná v Partizánskom v cene 460,- € je o 7 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

460,- €
Cena nehnuteľnosti 450,- € 460,- €
61 m²
Celková rozloha 51 m² 61 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-751480 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny