PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Makarenkova
65 m²
4
3
3
úplne prerobený
áno
nie
prenájom - 3-izbový byt
500,- € PRENAJATÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

41367x zobrazená v zozname / 2879x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na prenájom 3 izbový byt v Partizánskom. Bytový dom je tehlový, postavený je v centre mesta. Prechádza postupne rekonštrukciou spoločných priestorov, je zateplený, nemá výťah, parkovanie pred bytovým domom. V dosahu bytového domu je všetká potrebná občianska vybavenosť vrátane škôl, materských škôlok, lekárov, obchodov, autobusového a vlakového spojenia či taxi služieb. Prenajímaný byt je v osobnom vlastníctve, prešiel kompletnou rekonštrukciou. K bytu patrí murovaná pivnica + veľká lodžia.

Byt sa nachádza na 3 podlaží. Celková rozloha vrátane pivnice a lodžie 65 m2. Ma veľmi dobre dispozičné riešenie, ktoré bolo pozmenené počas rekonštrukcie. Pozostáva zo vstupnej chodby, 3 izieb, kuchyne do tvaru L a priestrannej kúpeľne s toaletou. Byt ma plastové okná, vnútorné žalúzie, ma murované jadro, steny majú kvalitne stierky, stropy sú znížené, osvetlenie bodovými svetlami, podlaha dlažba, plávajúca. V celom byte sú nové rozvody elektriny, vody, odpadu. Interiérové dvere a zárubne sú nové. Vstupné dvere bezpečnostné.

V kuchyni je kuchynská linka robená na mieru s praktickým úložným priestorom. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče, elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor. Je tu krásny priestor na umiestnenie chladničky a jedálenského stola. Kúpeľňa vás prekvapí svojím priestorom v ktorej je umiestnený sprchový kút, umývadlo , skrinka, toaleta, priestor pre práčku. V spálni je východ na lodžiu. Byt sa prenajíma bez zariadenia. Je možný po dohode aj dlhodobý prenájom.

Samotný byt a lokalita má veľa výhod. Pred bytovým domom sa nachádza vysadený pekný zelený dvor, výhoda lodžie, jeho dispozičné riešenie a super výhoda, že sa ponúka bývanie v tichej lokalite a zároveň všetko potrebné je od bytového domu na skok, ako aj príjemné posedenie pri kávičke priamo na námestí.

Cena a podmienky prenájmu :



1 X - poplatok za sprostredkovanie a zmluvu 500EUR

1 X - mesačný nájom za daný mesiac 500EUR


1 x - zábezpeka, ktorá je po skončení nájmu vratná 500EUR ( zábezpeka slúži na prípadné škody spôsobené podnájomníkom, po skončení nájmu ma majiteľ nárok si odrátať alikvotnú čiastku za spôsobené škody ).

SPOLU : 1500EUR



Nájomné sa platí vždy mesiac vopred ! Domáce zvieratká po dohode s majiteľom !


Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Partizánskom na ulici Makarenkova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-751979 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.