Prenajaté: 3 izbový mezonet s terasou Trnava Kapitulská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Kapitulská
140 m²
3
áno
prenájom - 3-izbový byt
900,- €/mes. Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

52896x zobrazená v zozname / 6627x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom pekný, priestranný 3 izbový mezonetový byt s terasou, nachádzajúci sa na 1. poschodí polyfunkčného objektu v lukratívnom centre mesta Trnava, na ulici Kapitulská. Prízemie bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, komory, kúpeľne so sprchovým kútom a ďalšou toaletou, jednej samostatnej izby, priestrannej obývacej izby prepojenej z kuchynským kútom a s výstupom na terasu. Na podlaží sa nachádza samostatná izba. Úžitková plocha bytu je 142 m2. Byt je novo vymaľovaný a je ihneď k dispozícii. V prípade záujmu vie majiteľ zabezpečiť i určitý nábytok. Mesačné nájomné činí 900 Eur + energie. Prvá platba: 900,- eur nájomné +900 eur depozit. K dispozícii je i parkovacie miesto.
Predmetný priestor je vhodný na prevádzkovanie kancelárskych, alebo obchodných priestorov, prípadne k rezidenčnému bývaniu, atď. ..
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trnave na ulici Kapitulská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kapitulská v Trnave v cene 900,- €/mes. je o 606 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 62 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910490.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Podrobné informácie

Celková rozloha142 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Parkovanieáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-194 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny