NA PRENÁJOM LUXUSNÝ 2-IZBOVÝ MEZONET, 79m2, Ľ.PODJAVORINSKEJ, TRNAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Podjavorinskej
79 m²
5
5
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
750,- € vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

26973x zobrazená v zozname / 1793x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na prenájom luxusný 2-izbový mezonetový byt, ktorý sa okrem vynikajúcej lokality (Ľ.Podjavorinskej) môže pýšiť precíznym dizajnom.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://matterport.com/discover/space/xPokq3jKVGP

Úžitková plocha nehnuteľnosti predstavuje 79 m2.

Byt sa nachádza na 5/5 poschodí bez výťahu. Do bytu sa dostávame cez bezpečnostné dvere. Hneď po vstupe Vás očarí elegantný dizajn v dômyselmom prevedení. Vstupná chodba disponuje dvojzrkadlom, vešiakmi na kabáty a vstavaným šatníkom ako výhodným úložným priestorom. Zo vstupnej chodby sa dostávame do kúpeľne, ktorá je nadštandartne veľká. Nachádza sa tu vaňa, veľkoformátové zrkadlo s osvetlením, úmyvadlo a práčka značky ETA, toaleta a kúpeľňová skrinka. Zo vstupnej chodby plynule prechádzame do otvoreného priestoru obývačky a kuchyne. Byt sa prenajíma úplne kompletne zariadený. V obývačke sa nachádza sedačka, koberec, konferenčný stolík, TV nábytok a samozrejme aj televízor. Obývačke dodávajú šmrnc strešné okná s krásnym výhľadom na Trnavu. Kuchynská časť je taktiež obohatená strešnými oknami, cez ktoré možno pozorovať najkrajšie západy slnka. V kuchyni sa nachádza luxusná kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou : Whirlpool, digestor: Klarstein), taktiež tu nájdeme kompletnú zostavu riadu, jedálenskú súpravu, poháre a príbory. V kuchyni je umiestnený tiež jedálenský stôl so stoličkami a presklená vitrína.

Drevené točité schody nás privádzajú do nočnej časti bytu, kde nachádzame ďalší priestor s rovnako krásnymi výhľadmi. Tvorí ho pracovňa a nádherná romantická spáľňa. Celý priestor je klimatizovaný pre príjemné chvíle strávené aj počas najteplejších dní v roku.

V byte je samozrejme WIFI pripojenie zahrnuté v cene.
Parkovanie je možné verejne popri bytových domoch ( spoplatnené mestom Trnava ), alebo zakúpením ročnej parkovacej karty.

LOKALITA:



Lokalita umiestnenia bytu je výborná. Byt sa nachádza na ulici Ľ. Podjavorinskej, naskok do centra. V lokalite len pár krokov od domu sa nachádza CITY ARÉNA, Mcdonald, Billa, množstvo obchodov a služieb.

POŽIADAVKY PRENAJÍMATEĽA :



- bez domácich zvierat
- fajčenie na byte je zakázané



CENA:



Cena 750 eur/ mesiac je uvedená vrátane energií a WIFI pripojenia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trnave na ulici Podjavorinskej

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Podjavorinskej v Trnave v cene 750,- € je o 881 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 22 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-66...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 770,- €
79 m²
Celková rozloha 46 m² 79 m²
79 m²
Úžitková plocha 46 m² 79 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-666747 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny