PRENAJATÝ - Veľký 2 izbový ZARIADENÝ byt 60 m² s LOGGIOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Čergovská 8
60 m²
8
8
2
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
Cena v RK vrátane energií a internetu, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3188x zobrazená v zozname / 5376x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

PRENAJATÝ

Hľadáte pekný a veľkorysý 2 izbový byt do dlhodobého prenájmu?

PROFI REALITY SABOL Vám exkluzívne ponúka NA PRENÁJOM kompletne ZARIADENÝ, ZREKONŠTRUOVANÝ, priestranný a dispozične zaujímavý, slnečný 2 izbový byt v peknom prostredí za MAXom s parádnym výhľadom.

Kde budete bývať?


- V super lokalite sídliska Sekčov hneď za OC MAX na ulici Čergovskej, blízko nákupných stredísk, MHD, voľnočasových aktivít a ak by Vám to bolo málo za pár minút ste v centre mesta plnom krásnych zákutí, či zábavy.

Aký byt Vás čaká?


- Veľmi vkusne ZREKONŠTRUOVANÝ, priestranný a dispozične zaujímavý 2 izbový byt o skutočne veľkorysej rozlohe 60 m² + cca 3 m² loggia s nádherným, širokým relaxačným výhľadom. Byt sa nachádza na 8 z 8ich poschodí teda len s jedným susedom na poschodí a nikto nad Vami, čo zaručuje úplné súkromie.
- Vo veľkej predsieni sa po celom obvode nachádza vstavaný nábytok s množstvom úložného priestoru s komfortným posuvným a PUSH TO OPEN systémom, či vešiakovou stenou s botníkom.
- Byt je kompletne zariadený štýlovým nábytkom, krásnou sedačkou, novou LED TV. Je vybavený pripojením na optický internet a televíziu, v spálni máme manželskú posteľ a vstavanú skriňu. V kuchyni ďalej máme jedálenský stôl so 4 stoličkami, modernú kuchynskú linku so vstavanou chladničkou s mrazničkou, vstavanú umývačku riadu, mikrovlnnú rúru, varnú dosku, či riadnu rúru na pečenie tých najlepších voňavých dobrôt. A áno aj rýchlo varnú kanvicu.
- O príjemnú tepelnú pohodu aj v horúcich letných dňoch sa postará automatická klimatizácia a o presvetlenie dokonale hladký napínaný strop
- Aktuálne je byt pripravený na okamžité nasťahovanie nového nájomcu.
- K bytu patrí aj samostatná pivnica v suteréne, či spoločné priestory pre uzamknutie bicyklov ... .

Bude sa Vám tu páčiť?


- Určite áno. Tento byt Vám poskytne komfortné bývanie s náležitým súkromím a parádnym výhľadom. Ak si po práci radi zájdete na dobrú kávičku, koláčik, nie je problém. Ak máte radi bowling ten je hneď "za rohom". Ak sa chcete poriadne vyblázniť s kámošmi v blízkej laser aréne budete o chvíľu lapať po dychu a nové sily na dobrom obede, či drinku naberiete hneď vedľa v reštaurácii, či bare.

Akého nájomníka hľadáme?


- Seriózny majiteľ hľadá serióznych, slušných a spoľahlivých nájomníkov na dlhodobý prenájom (min. 1 rok). Na oplátku Vám ponúka bývanie na úrovni v peknom byte za dobrú cenu.

Cena a platba:


- 630,-€ / mesiac vrátane energií, TV, internetu a klimatizácie/ 2 členná domácnosť
- 2 mesačný depozit. Prosíme záujemcov, ktorí nevedia splniť podmienky platieb aby nás nekontaktovali

Zavolajte nám hneď a dohodnite si termín obhliadky.

ID: SV74NBEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Prešove na ulici Čergovská 8

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-SV...

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusprenajaté
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV74NBEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.