Prenajmeme 1 izb byt na Uzbeckej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Uzbecká
35.5 m²
5
2
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
550,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

11187x zobrazená v zozname / 375x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 1 izbový byt s loggiou v novostavbe na Uzbeckej ulici v Bratislave. Byt je na 2/5 nadzemnom podlaží s výťahom,v oplotenom vnutrobloku. Celková podlahová plocha je 38 m2 s loggiou 2,5m2 a pivnicou na poschodí oproti bytu.
Byt sa prenajíma zariadený vstavaným nábytkom, vrátane spotrebičov (pracka, chladnička s mrazničkou, varná doska, digestor,elektrická rúra, mikrovlnná rúra). Možnosť doniesť si vlastnú posteľ a sedaciu súpravu, drobný nábytok.
Dispozícia: vstupná chodba s bezpečnostnými dverami, kúpeľňa s wc,obývacia izba s kuchyňou a spacim kutom (možnosť oddeliť), loggia.
Podlahové kúrenie regulovateľné termostatmi. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, banky, pošta, lekárne, reštaurácie, služby, škola, škôlka a pod. MHD na všetky smery 1 min. Nájomné 550EUR/mesiac vrátane energii. byt bude k dispozícií od 1.5.2024

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Uzbecká

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Uzbecká v Bratislave - Vrakuňa v cene 550,- €/mes. je o 67 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 jednoizbových bytov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha35.5 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1709 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.