Prenájom 2-izb. bytu s predzáhradkou, projekt TILLIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Ota Holúska 7D
49.24 m²
4
prízemie
2
áno - 1 auto
áno - 1
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
610,- €/mes. Energie:
190 € / mes
+ 60,- €/mesačne vnútorné parkovacie státie, +190,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

55205x zobrazená v zozname / 2982x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE exkluzívne ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený 2-izbový byt s predzáhradkou. Tento veľmi útulný a svetlý byt sa nachádza v NOVOSTAVBE TILLIA, na ulici Ota Holúska v mestskej časti Bratislavy - Záhorská Bystrica. Bytový komplex poskytuje maximálne kľudné, útulné bývanie v uzavretom areáli, plnom zelene s vlastnou oddychovou zónou a detským ihriskom.

Byt má rozlohu 49,24 m2 + 49,40 m2 predzáhradka vrátane 12 m2 vydláždenej terasy + 2,8 m2 murovaná pivničná kobka. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu, pod ktorým sú umiestnené podzemné garáže. Byt sa prenajíma kompletne zariadený s možnosťou parkovania auta na vyhradenom vnútornom parkovacom státí v podzemnej garáži.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, kde je umiestnený botník a pod. Z chodby sa vchádza do kúpeľne s toaletou, so sprchovacím kútom a umývadlom s úložným priestorom, ako aj automatická práčka. Oproti vchodovým dverám do bytu je vstup do plne zariadenej spálne s dostatočným úložným priestorom. Z chodby sa vchádza do dennej zóny - plne zariadená kuchyňa (vrátane umývačky riadu), prepojená jedálenským kútom s obývacou miestnosťou. Východ do predzáhradky je priamo z obývacej miestnosti. V predzáhradke je spevnená plocha vyložená dlažbou, kde je možné si uložiť exteriérový nábytok a zvyšná plocha je trávnatá.

Lokalita:


Bytový komplex Tillia je osadený do novo vybudovanej štvrte bytových a rodinných domov, pod lesom Malých Karpát, s kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, zdravotné stredisko, MHD, obchodné centrum Bory Mall, nová nemocnica Bory) a dobrou dostupnosťou do centra mesta ako aj na diaľnicu D1 smer Brno/Praha. Ide o mestskú časť Bratislavy - Záhorská Bystrica, ktorá ponúka nielen dobrú dostupnosť do centra mesta, ale aj nenahraditeľnú blízkosť a pokoj prírody. Obyvatelia si môžu naplno vychutnávať výlety, ako aj cykloturistiku. Ide o moderne rozvíjajúcu sa štvrť, ktorá stále naberá potenciál ideálneho miesta na bývanie.

CENA:


- nájomné 610,-€/mesiac + energie 190,-€/mesiac + vnútorné parkovacie státie 60,-€/mesiac
- vrátny depozit pre majiteľa bytu vo výške 1-mesačného nájomného
- provízia realitnej kancelárie


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica na ulici Ota Holúska 7D

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Ota Holúska 7D v Bratislave - Záhorská Bystrica v cene 610,- €/mes. je o 5 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica.

Pozícia realitnej ponuky

610,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 560,- €/mes. 610,- €/mes.
61.24 m²
Celková rozloha 53 m² 61.24 m²
49.24 m²
Úžitková plocha 48 m² 49.24 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61.24 m²
Úžitková plocha49.24 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-128 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny