Prenájom 3 izb. bytu v novostavbe v Záhorskej Vsi, na Ostriežovej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Ostriežová
83 m²
4
4
3
áno
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.050,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+ parkovanie a pivnica 50 EUR/mes., +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

89372x zobrazená v zozname / 1874x zobrazená detailne / 379x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom moderný a priestranný 3 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou, klimatizáciou a parkovaním, ktorý sa nachádza v tichej lokalite.
Byt je situovaný na najvyššom poschodí 4/4p., s nádhernou terasou o výmere 54 m² a výhľadom do okolia domu, na Malé Karpaty - hrad Pajštún, Bratislavu, Rakúsko – veterné mlyny a pri lepšej viditeľnosti aj na Rakúske Alpy.
Celková výmera podlahovej plochy bytu je 83 m² + Terasa o výmere 54 m² + jedno garážové parkovacie miesto, pivnica 3 m².
Byt má vynikajúcu orientáciu: JUH a JZ – kam je orientovaná obývačka, kuchyňa a slnečná terasa, na ktorej si vychutnáte prekrásne západy slnka.

Dispozícia bytu:


- vstupná hala
- 1x Samostatná toaleta s umývadlom
- 1x Spálňa
- 1x Pracovňa, poprípade Detská
- 1x Kúpeľňa s toaletou a vaňou
- 1x Obývačka spojená s kuchyňou a s dvomi východmi na terasu

Byt začína vstupnou chodbou, kde je umiestnený po celej dĺžke steny Rolldoor s dvoma dlhými vešiakovými tyčami, piatimi menšími zásuvkami, dvoma vysokými zásuvkami, policami a trezorom.
Priamo pri vstupe je malé hosťovské WC s umývadlom a priestrannými skrinkami.
Z chodby sa ďalej dostaneme do spálne. V nej sa nachádza priestranná čalúnená manželská posteľ o rozmere 180 x 200 cm a vstavaná skriňa s policami, zásuvkami a vešiakovými tyčami.
Druhá izba – pracovňa alebo aj ako detská, je vybavená rôznymi skrinkami, poličkami, kancelárskym stolom a malým rozkladacím stolíkom.
Hneď oproti tejto izbe sa nachádza kúpeľňa, v ktorej je rohová vaňa, umývadlo so skrinkou, práčkou zn. Samsung a toaletou.
Obývačka spojená s kuchyňou tvorí centrálnu časť bytu s dvomi východmi na slnečnú terasu ako z kuchyne, tak i z obývačky.
Kuchynská linka je moderná, nadštandardne vybavená s nastaviteľným LED osvetlením – mikrovlnná rúra, digestor zapojený do potrubia, veľká indukčná varná doska s piatymi horákmi, moderná parná rúra, tichá umývačka riadu 60 cm, chladnička s mrazničkou, výkonný drvič kuchynského odpadu.
V jedálenskej časti sa nachádza drevený stôl so stoličkami.

Obývačka je vybavená stenou, televízorom, policou, knižnicou, pohovkou a konferenčným stolíkom.
Na terase sa nachádzajú dva záhony a jeden veľký kvetináč na pestovanie vlastnej zeleniny či byliniek a hadica na polievanie.
Byt je takmer úplne zariadený, nájomca si prinesie iba vlastné matrace na manželskú posteľ v spálni.
Bytový dom sa nachádza v prémiovej lokalite Pod vŕškami v tichej časti Záhorskej Bystrice v dosahu lesa a možnosťou celoročných vychádzok.
V blízkosti sa nachádza zástavka MHD, reštaurácie, kaviarne, cukrárne, potraviny, lekáreň, škola, škôlky, športoviská i fitness centrá, pekáreň, pošta, lekári, čerpacie stanice a momentálne sa tu stavia nové nákupne centrum Kaufland. Istotne uvítate blízkosť nákupného Centra Bory Mall (vzdialeného do 5 – 10 min.) v ktorom sa nachádzajú rôzne obchody, reštaurácie, plaváreň, kino.

Byt je vhodný k prenájmu aj pre náročného klienta.

K inzerovanej cene mesačného prenájmu 1050,-EUR + 50,-EUR za garážové stojisko a pivnicu bude pripočítaná vyúčtovateľná zálohová platba 200,-EUR za plnenia a služby spojené s užívaním bytu (2 osoby, 3. osoba + 50EUR (dieťa), 100EUR (dospelý) ).

Byt je k dispozícii ihneď.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica na ulici Ostriežová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Ostriežová v Bratislave - Záhorská Bystrica v cene 1.050,- €/mes. je o 441 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Záhorská Bystrica.

Podrobné informácie

Celková rozloha137 m²
Úžitková plocha83 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JY-313 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.