Prenájom 3-izbový byt v Trnave na Spartakovskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Spartakovská
76 m²
12
1
2
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

441x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúkame na prenájom moderne zariadený 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Spartakovskej ulici v Trnave

LOKALITA


Byt je situovaný vo vyhľadávanej časti mesta Trnavy. Táto lokalita vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a všetko čo potrebujete je takmer na dosah ruky. Nákupné centrum City Aréna, historické centrum mesta, poliklinika a ďalšie obchodné centrá sú v tesnej blízkosti prenajímaného bytu.

NEHNUTEĽNOSŤ


Zrekonštruovaný, moderne a nadštandardne zariadený 3-izbový byt s dvoma lodžiami sa nachádza na 1. poschodí. Tento byt pozostáva zo štýlovo zariadenej vstupnej haly, dvoch samostatných izieb, obývacej izby a kuchyne. Premyslene navrhnutá kuchynská linka je vybavená modernými zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnka, umývačka riadu a veľká chladnička s mazničkou), ku ktorej spolu s množstvom úložného priestoru patrí aj kompletné kuchynské vybavenie a riad. Pohodlná sedacia súprava spolu so štýlovou stenou a veľkou TV v obývacej izbe dopĺňa celkový pocit pohodlia, luxusu a elegancie celého bytu. Kúpeľňa vybavená štýlovým umývadlom so zrkadlom, úložným priestorom a vaňou s príjemným tlmeným osvetlením vám poskytne dokonalý relax po náročnom dni. Samozrejmosťou je aj samostatná toaleta a práčka. Byt je vhodný pre dve osoby, bez zvierat. Možnosť nasťahovania jún, júl.

BENEFITY :


- moderný, kompletne zariadený
- blízkosť obchodných a nákupných centier
- blízkosť historického centra mesta

CENA


Cena prenájmu je mesačne 900,-€ vrátane energií. Pri prevzatí bytu sa hradí depozit vo výške 900,-€ , prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trnave na ulici Spartakovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Spartakovská v Trnave v cene 900,- € je o 72 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

900,- €
Cena nehnuteľnosti 550,- € 1.000,- €
76 m²
Celková rozloha 65 m² 150 m²
76 m²
Úžitková plocha 60 m² 145 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818878 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.