PRENÁJOM - 3i mezonetový byt, klíma+balkón , Cukrová, BA - Staré mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Cukrová
79 m²
4
4
3
úplne prerobený
áno
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
1.050,- € Energie:
280 € / mes
+280,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

19384x zobrazená v zozname / 2367x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na prenájom veľmi príjemný, slnečný 3-izbový byt typu mezanín s balkónom vo výbornej lokalite v Starom Meste v Bratislave na Cukrovej ulici.

Celková rozloha bytu je 79 m2. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí (s výťahom). Byt aj bytový dom prešli kvalitnou rekonštrukciou.

Dispozícia - byt je funkčne rozdelený na dennú/spoločenskú a súkromnú časť. V prvej, dennej časti na prízemí sa nachádza vstupná predsieň, obývacia izba, plnohodnotná kuchyňa vybavená zabudovanými spotrebičmi, WC a schody. V druhej, súkromnej časti bytu - na poschodí - sa nachádzajú 2 samostatné nepriechodné izby, balkón, kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom a ďalšie WC. Byt sa prenajíma vrátane zariadenia, internetu a KTV.

Bonusom tejto ponuky je výborná lokalita v centre Bratislavy v tesnej blízkosti Medickej záhrady. Zároveň kvalitná rekonštrukcia bytu a bytového domu prináša vyšší komfort bývania.

Lokalita – byt sa nachádza na Cukrovej ulici, len pár krokov od Medickej záhrady, ktorá patrí k najobľúbenejším bratislavským verejným parkom. Je považovaná za srdce mestskej časti BA - Staré Mesto. Nájdete v nej udržiavané trávnaté plochy, kvetinové záhony, fontánu, detské ihrisko, ale aj staré stromy, ktoré vytvárajú ideálne podmienky pre oddych a kultúru. Konajú sa tu rozličné akcie a zaujímavé programy.

BA – Staré Mesto ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sú zastávky MHD, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, trhovisko, obchody, školy, škôlky, reštaurácie či kaviarne, v ktorých si môžete pri šálke dobrej kávy užiť pravú staromestskú atmosféru.

Byt je voľný od 15.06.2024



Cena mesačného nájmu je 1.330€/mesiac (1050€ nájom za byt + 280€ energie t.j. voda, plyn, elektrina). V cene nájmu je zahrnutá aj KTV a internet od UPC.
Pri podpise zmluvy sa hradí: 1 mesačný nájom + kaucia vo výške 1900 eur (vratná na konci nájmu).

Výška provízie pre RK 800 eur.



© Fotografie s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky