Prenájom 4-izb. bytu, fínska sauna, Štefánikova trieda, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Štefánikova
84 m²
2
2
4
úplne prerobený
áno
nie
prenájom - 4-izbový byt
700,- € Energie:
130 € / mes
+130,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

31358x zobrazená v zozname / 1281x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA !

Ak si hľadáte prenájom, ste väčšia rodina a potrebujete pre svoje pohodlie priestranné bývanie v krajskom a okresnom meste Nitra a preferujete zariadený byt, máme pre Vás výbornú ponuku 4-izbového bytu s rozlohou 84,36 m2 nachádzajúceho sa priamo v Starom Meste Nitry, na Štefánikovej ulici.

Ponúkaný byt sa nachádza na 2/2 poschodí panelového, zatepleného bytového domu. Pred bytovým domom je pre Vaše deti k dispozícii detské ihrisko.

Benefitom ponuky je umiestnenie v priamom srdci mesta, kde máte v pešej dostupnosti všetko, čo budete ku kvalitnému bývaniu potrebovať.

Dispozične je byt výborne riešený: chodba s roll-dor skriňou a fínskou saunou, čo je pri byte raritou, tri izby so samostatnými vstupmi z chodby, jedna izba so vstupom z kuchyne, kuchyňa, praktická špajza, v ktorej sa nachádza plynový kotol a zásobník na ohrev TÚV, murovaná kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatné WC. Obývacia izba disponuje výstupom na prestrešený balkón. K bytu patrí aj pivnica a možnosť využívania dvoch veľkých spoločných priestorov umiestnených na prízemí bytového domu.

V byte boli v rámci rekonštrukcie vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, podlaha v kombinácii laminát a keramická dlažba v sociálnom zázemí, stierky, maľovka, nové obklady.

Vykurovanie bytu zabezpečuje vlastný plynový kotol a radiátory, čo umožňuje reguláciu teploty podľa Vašich požiadaviek. V bytových jednotkách je z hľadiska inžinierskych sietí k dispozícii elektrická energia, plyn, mestská voda a kanalizácia, vymenené stúpacie vedenia.

Cena prenájmu je stanovená na 700€/mesačne + zálohové platby za energie vo výške 130 €/mesačne, vrátane poplatku za TV a internet. Pri podpise zmluvy sa skladá depozit vo výške mesačného nájomného. V cene kvalitné zariadenie a vybavenie bytu na fotografiách.

Uprednostňujeme spoľahlivého nájomcu, bez domácich zvierat.

Voľný ihneď.



Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.  alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Nitre na ulici Štefánikova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Štefánikova v Nitre v cene 700,- € je o 88 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Nitre. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Nitre.

Pozícia realitnej ponuky

700,- €
Cena nehnuteľnosti 700,- € 790,- €

Podrobné informácie

Úžitková plocha84 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01-0073 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.