PRENÁJOM! Byt 1+1 (36 m2) sídl. Tarča Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Dubová
36 m²
prenájom - 1-izbový byt
390,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3515x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8390 - Ponúkame na dlhodobý prenájom KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 1- IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Tarča v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 36 m2 pozostáva z jednej obytnej miestnosti, kuchyne, chodby, zväčšenej kúpeľne a samostatného WC. V byte je kuchynská linka, plastové okná, murované jadro, nová elektroinštalácia, nové stúpačkové rozvody, plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni a WC. Byt sa prenajíma so zariadením viď foto. K bytu prislúcha pivnica.

K dispozícii od 01.07.2024. Náklady na prenájom celkom 390EUR mesačne vrátane energií a internetu. Depozit- 2 mesačný. Výhodou je lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou - škola ,škôlka, zdravotné a nákupné stredisko.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Dubová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Dubová v Spišskej Novej Vsi v cene 390,- € má priemernú cenu 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Podrobné informácie

Zastavaná plocha36 m²
Úžitková plocha36 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8390 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.