PRENÁJOM dvojgarzonka 45 m² so záhradou BANKA, Športová *VIDEO*

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Banka
45 m²
1
prízemie
2
čiastočne prerobený
prenájom - Dvojgarsónka
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

16630x zobrazená v zozname / 1252x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

176112 - V blízkosti kúpeľného mesta Piešťany v obci Banka na Športovej ulici ponúkame na prenájom byt typu LOFT (dvojgarzónka) situovaný na prízemí tehlového rodinného domu so samostatným vchodom a súkromím. Úžitková plocha bytu je 45 m2, dispozične pozostáva: zádverie, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, otvorená obývačka s kuchynským kútom prepojená so spálňou. Kuchynská linka je s plynovým šporákom, podlahy sú keramické, drevené 500€/mesiac okná. Výborná poloha, množstvo zelene, príjemní susedia, dostupnosť - škola, škôlka, autobus, obchody, centrum. Voľný ihneď. Max. 3 osoby, nefajčiar, Pri podpise zmluvy platba 1x nájom + 1x depozit.

Cena 400€/mesiac + 100 energie



video: https://www.youtube.com/watch?v=mD5W2e8lMmg

Viac informácií vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo mail adrese

Viac ponúk nájdete na vasereality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu dvojgarsónky v Banke

Inzerovaný dvojgarsónku v Banke v cene 500,- €/mes. má priemernú cenu dvojgarsónky v Banke. Rozloha má priemernú rozlohu dvojgarsónky v Banke.

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí1
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-176112 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.