PRENÁJOM - kancelárske priestory v centre Starého mesta na ul.F. Kráľa

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Fraňa Kráľa
96 m²
3
1
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
prenájom - Kancelárie
750,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

5029x zobrazená v zozname / 874x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na prenájom veľkorysé kancelárske priestory vo vynikajúcej polohe centra mesta na ulici Fraňa Kráľa.
Krásne staviteľské umenie z minulosti vo forme vysokých stropov, drevených stromčekových parkiet a priestranných miestností vytvorilo reprezentatívne administratívne priestory.
Dispozícia pozostáva z dlhej vstupnej chodby, 2 priestranných miestností, z jednej z nich je výstup na balkón o výmere 2,4m2 a 1 miestnosti v minulosti využívanej ako kuchynka, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC.

Lokalita



Kancelárske priestory sa nachádzajú v absolútnom strede Bratislavy, v mestskej časti Bratislava I – Staré mesto a svojou polohou v blízkosti frekventovanej ulice - Štefániková, je ideálnym miestom pre sídlo firmy vyžadujúce reprezentatívne sídlo v centre mesta. V minulosti boli tieto priestory využívané pre architektov alebo IT firmu

Bezproblémové napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Praha, Budapešť, resp. opačný smer Žilina, Nitra, tvoria spolu s vynikajúcou dostupnosťou MHD, ideálnu príležitosť pre klientov, ktorí chcú byť v centre diania a zároveň sú neustále v pohybe.

Cena prenájmu je 750€ + 200€ energie

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha98.4 m²
Úžitková plocha96 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky