PRENÁJOM krásneho 3i bytu v NOVOSTAVBE VARŠAVSKÁ - BA III - NOVÉ MESTO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Varšavská 29
78 m²
6
3
3
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.370,- €/mes. Energie:
180 € / mes
vrátane vnútorného parkovacieho státia, +180,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

48678x zobrazená v zozname / 1513x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE ponúka na prenájom krásny 3-izbový byt s lodžiou v novostavbe VARŠAVSKÁ, v tichej a veľmi žiadanej lokalite Nového Mesta. Projekt VARŠAVSKÁ sa nachádza v blízkosti Figara a poisťovne Allianz na Račianskej ulici.

Byt o výmere 85,19 m2 vrátane lodžie (7,19 m2) je na 3. p./6 p. bytového domu, s orientáciou na juh (kuchyňa s obývačkou) a severo-východ (spálňa, izba), prislúchajúca pivničná kobka (2,11 m2) a vnútorné parkovacie státie v garáži na prízemí – prechod do bytu výťahom z garáže („suchou nohou“). Byt je kompletne, moderne a na mieru zariadený, vrátane všetkých spotrebičov a klimatizačných jednotiek.

Dispozičné riešenie: predsieň s úložným priestorom, kuchyňa, prepojená jedálenským kútom s obývačkou s východom na lodžiu, 1x spálňa a 1x izba s veľkým úložným šatníkom, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a práčkou, samostatná toaleta a murovaná pivničná kobka.
Vybavenie: kuchynská linka so vstavanou chladničkou, rúrou, mikrovlnou rúrou, indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu a pod. Obývačka spojená s kuchyňou - sedacia súprava a obývacia zostava, jedálenský stôl a stoličky. V spálni je veľký šatník, manželská posteľ s nočnými stolíkmi a komoda. V ďalšej izbe je posteľ, písací stôl, stolička a šatník. Stavba je zabezpečená video vrátnikom, na oknách sú osadené exteriérové elektrické žalúzie, klimatizačná jednotka, podlahové kúrenie a kvalitná drevená podlaha a pod.

+ žiadaná adresa (Varšavská, blízko Račianskej ulice, bezprostredná blízkosť Figara)
+ tichá lokalita Nového Mesta v slepej uličke
+ lodžia
+ garáž (vstup suchou nohou)
+ výborná dostupnosť na MHD (električky) – MHD zastávka len pár krokov vzdialená
+ kompletná občianska vybavenosť (OC VIVO, OC Slimák, malé potraviny, MC Donald, podniková predajňa Figaro, reštaurácie, kaviarne, internát Mladá Garda, kozmetické salóny, posilňovňa, jazero Kuchajda, Fresh Market, klientske centrum, lekáreň Vicky Wall, školy – základná škola Teplická, ideálna lokalita – blízkosť Koliby/Ahoj – Briežky – dokonalé športové a reakreačné vyžitie – mnohé turistické a cyklistické trasy a pod.)

Projekt VARŠAVSKÁ:


Nízkopodlažný dom (len 6 poschodí), ktorý pozostáva z celkovo 17 bytov, vďaka čomu v dome býva menšie množstvo ľudí, čo vytvára komornú a priateľskú atmosféru.
Bytový dom vyniká svojou jednoduchou, avšak modernou architektúrou. Fasáda domu je vyhotovená v odtieňoch béžovej farby, čo pôsobí priestranne a vzdušne. Dom je prestrešený rovnou strechou a každý byt je vybavený lodžiou, pričom byty na 1. poschodí ponúkajú predzáhradku. Zo zadnej, dvornej časti domu, nad parkovacou plochou, sa nachádza oddychová zóna len pre obyvateľov domu. Ku každému bytu je priradená pivničná kobka na prízemí domu a parkovacie miesto v garáži, ktorá je súčasťou domu (prízemie) alebo vonkajšie parkovacie státie. Oddychová zóna ponúka zeleň, miesto pre posedenie a komunitné vyžitie pre obyvateľov domu ako aj preliezky pre najmenších.

LOKALITA:


Projekt sa nachádza vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava - Nové Mesto, veľmi dobre vybavenej oblasti, vedľa poisťovne Allianz, na ulici Račianska. Lokalita je s perfektnou dopravnou dostupnosťou, či už do centra mesta, alebo na druhú stranu smerom do Rače. Pár krokov peši je situovaná autobusová ako aj električková zastávka Riazanská.
V blízkej dostupnosti nájdete veľa reštaurácií, barov či kaviarní, služieb občianskej vybavenosti (potraviny, rôzne obchody, kozmetické salóny, posilňovňa, atď.), neďaleko je kvalitná škola Teplická a tiež škola Riazanská, park-ihrisko na Varšavskej a Riazanskej ulici, kostol Kráľovnej rodiny, a to všetko aj v pešej dostupnosti. V dobrej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum VIVO a Obchodné centrum Slimák.
Pre milovníkov prírody a prechádzok je neďaleké jazero Kuchajda a dobrá dostupnosť do Vinohradov, na Kolibu a ďalej Malých Karpát.

CENA:


+ prenájom bytu 1.370,-EUR/mesačne + energie 180,-EUR/mesačne,
+ v cene je vnútorné parkovacie státie,
+ vratný depozit v sume mesačného nájmu,
+ provízia RK v sume mesačného nájmu.


RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a vizualizácie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE a spoločnosti P.G.DEVELOPMENT GROUP, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Varšavská 29

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Varšavská 29 v Bratislave - Nové Mesto v cene 1.370,- €/mes. je o 402 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Pozícia realitnej ponuky

1.370,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 700,- €/mes. 1.600,- €/mes.
87.3 m²
Celková rozloha 57 m² 128.55 m²
78 m²
Úžitková plocha 57 m² 123.89 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha87.3 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--42 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny