PRENÁJOM luxusného 2izb. nadštandardne zariadeného apartmánu v LIGETe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Krasovského
53.35 m²
16
3
2
áno - 1 auto
áno
centrálna
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
950,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+ 120,- €/mesačne parkovacie státie, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

9060x zobrazená v zozname / 275x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. Vám ponúka exkluzívne na prenájom luxusný nadštandardne zariadený 2-izbový apartmán v úplne novom projekte novostavbe – LIGET na začiatku Petržalky. Bytová jednotka je umiestnená na 3.p./16.p. a má celkovú rozlohu 58,2 m2 + pivničná kobka o výmere 2,32 m2. Samotný apartmán má rozlohu 53,35 m2 + balkón o výmere 4,85 m2 + pivničná kobka 2,32 m2. Bytová jednotka je krásne presvetlená a kompletne nadštandardne zariadená aj v spolupráci so štúdiom Hanák. K bytu si je možné prenajať aj 1 vonkajšie parkovacie státie priamo pri bytovom dome. Stačí sa len nasťahovať a užívať úžasnú atmosféru tohto bytu a jedinečného bytového komplexu v blízkosti Sadu Janka Kráľa a Auparku. Tento apartmán je vhodný aktívnych ľudí, ktorí chcú mať centrum na dosah, ale zároveň mať možnosť vybehnúť za športovými aktivitami a oddychom.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom pripojenej 3D prehliadky.

DISPOZÍCIA BYTU:


- vstupná chodba s úložným šatníkom a botníkovou skriňou,
- obývacia miestnosť je spojená s kuchyňou vo veľkorysej rozlohe 29,83 m2, odkiaľ je východ na balkón. Kuchyňa je vybavená vysokokvalitnou kuchynskou linkou značky Hanák so spotrebičmi (vrátane umývačky riadu), ako aj jedálenským stolom so stoličkami.
- spálňa s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, veľkou šatníkovou skriňou,
- kúpeľňa s vaňou, umývadlom, zrkadlom, úložným priestorom, ako aj kombinovanou automatickou práčkou spolu so sušičkou prádla 2 v1,
- separátna toaleta s umývadlom,
- k bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,32 m2, v garažovom priestore projektu.

VÝHODY:


- k apartmánu si je možné prenajať vyhradené vonkajšie parkovacie státie priamo pri bytovom dome v cene 120,-€/mesiac,
- apartmán je krásne svetlý a veľmi dobre dispozične riešený,
- na mieru zariadený apartmán vo vysokom štandarde,
- veľa úložného priestoru,
- spotrebiče značky BOSCH,
- bytový komplex je vlastne luxusná rezidencia s nadčasovým dizajnom,
- vysoký štandard bytovej jednotky, presklená fasáda od podlahy až po strop, veľkometrážne pôdorysy jednotlivých bytov a zosúladenie technologických prvkov tak, aby sa dosiahol čo najvyšší možný komfort bývania,
- inteligentný systém Loxone - ovládanie podlahového kúrenia, stropného chladenia, exteriérových roliet (technológiu fixscreenov, čo predstavuje veteruodolné rolety, ktoré zabezpečia, že do bytu nebude vidno a nebude pri prudkom slnku ani prepúšťať teplo).
- lobby s recepciou a vyčkávacím priestorom, spolu s vlastnou zasadačkou pre rezidentov a spoločná obývačka pre komunitné účely,
- do bytového komplexu je samostatný vstup pre bicykle, smerujúci do na to určenej miestnosti na prízemí,
- výborné napojenie na diaľnicu, komfortný prístup na 2 letiská, dostupnosť MHD a obchodného centra Aupark na pešo a Sadu Janka Kráľa a celkovej občianskej vybavenosti.

LOKALITA:


Projekt LIGET sa nachádza na ulici Krasovského na začiatku Petržalky a je v tesnej blízkosti obchodného centra Aupark a najväčším benefitom je tesný dotyk s najväčším mestským parkom v Bratislave – Sad Janka Kráľa (ktorý navyše čaká komplexná revitalizácia), kde viete priamo z domu vybehnúť a považovať za svoju oddychovú zónu. Električkovú zástavku do centra mesta máte hneď nad bytový domom. Aj keď sa rozhodnete ísť do centra mesta pešo, zváldnete to za 15 minút. Využiť viete aj cyklotrasu pozdlž Dunaja a celkovo je toto atraktívne bývanie pre svoju jedinečnú polohu. Lokalita ponúka dostupnosť dvoch letísk ( Viedeň -Schwechat 25 minút a letisko M.R.Štefánika v Bratislave 15 minút). Blízke okolie ponúka aj športové možnosti, kultúrne vyžitie v divadle Aréna, či nákupy v obchodnom centre nielen Aupark ale aj Eurovea. V budúcnosti sa úroveň lokality ešte zvýši, keď sa vybuduje Nové Lido s komplexnou vybavenosťou nového centra, alebo električková trať, vedúca do downtownu. Stačí sa už len rozhodnúť a nasťahovať.

CENA: nájom 950,-€/mesiac + mesačné zálohové platby cca 200,-€/mesiac za energie v závislosti od počtu osôb,
+ 1 x vonkajší parking 120,-€/mesiac,
+ depozit pre majiteľa bytu,
+ provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1-mesačného nájomného.


© Fotografie, text a zobrazenia vizualizácií sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE ©.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Krasovského

Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Pozícia realitnej ponuky

950,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 540,- €/mes. 1.180,- €/mes.
58.2 m²
Celková rozloha 36.35 m² 60 m²
53.35 m²
Úžitková plocha 29.4 m² 60 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58.2 m²
Úžitková plocha53.35 m²
Poschodie3
Počet poschodí16
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-202 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny