Prenájom obchodných priestor v centre mesta Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Štefánikova trieda
242 m²
prenájom - Obchodné priestory
1.372,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2718x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v centre mesta Nitra, na Štefánikovej triede. Plocha: úžitková 242m2. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Priestor má viacúčelové využitie, napríklad: reštaurácia, kaviareň, obchodné priestory, biliard, bar, služby. Nachádza sa v suteréne budovy, s barovým pultom, predpríprava na kuchynskú linku, skladový priestor, oddelené WC pánske a dámske. Polyfunčkná budova a je napojená na elektriku, plyn, vodu a kanalizáciu. Cena prenájmu bez DPH na mesiac je 1371,14 eur vrátane energíí, ktoré činia 363,- eur. Kontakt: .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Nitre na ulici Štefánikova trieda

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Štefánikova trieda v Nitre v cene 1.372,- € je o 1.118 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Nitre. Rozloha je o 144 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Nitre.

Pozícia realitnej ponuky

1.372,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 1.372,- €
242 m²
Úžitková plocha 54 m² 242 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha242 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044914 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.