Prenájom: REZERVOVANÉ pekný 2-izbový byt v Žiline na Bulvári

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Antona Bernoláka
58 m²
8
7
2
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13782x zobrazená v zozname / 851x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent, Vám ponúka na prenájom pekný 2-izbový byt v Žiline na Bulvári. Byt sa nachádza na 7/8 poschodí bytového domu s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby, spálne s loggiou, obývacej izby, kuchyne s balkónom, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. K bytu je aj pivnica, ktorú nájomník môže využívať. Byt je vybavený nábytkom ako je na fotkách, voľný je od 6.5.2024. V cene 650,-€ sú započítané všetky energie, bez TV a internetu ( tie si záujemca môže zriadiť individuálne ). Majiteľ požaduje pri podpise zmluvy 2-mesačný depozit. Žiadne domáce zvieratká nie sú povolené, deti nie sú problém. Pre RK sa účtuje jednorázový administratívny poplatok 300,-€.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Žiline na ulici Antona Bernoláka

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Antona Bernoláka v Žiline v cene 650,- € je o 30 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Žiline. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 699,- €
58 m²
Úžitková plocha 57 m² 77 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Energetický certifikátnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-156 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny