Na prenájom zariadený luxusný dvojizbový byt 47m2, ulica Predmestská, ce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
47 m²
neuvedené
pôvodný
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
819,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3361x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka do dlhodobého prenájmu luxusne zariadený 2izbový byt 47m2, s internetovým pripojením, 2.poschodie s moderným výťahom. Nájom je vhodný pre platcov DPH. Byt je situovaný na ulici Predmestská, centrum mesta Žilina, s možnosťou garážovania 1 motorového vozidla priamo v objekte. Byt má moderný interiér, vlastné kúrenie a tepelnú reguláciu, je v perfektnom stave a dispozične riešený: vstupná chodba s roldorovou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom s WC a práčkou, obývacia miestnosť s kuchynský kútom a jedálenským stolom, sedačkou, TV prijímačom so satelitným príjmom, WIFI, spálňa s manželskou posteľou a skriňou, priestranná lodžia 7m2 s posuvným tienením, s vchodom z obývačky aj spálne. Kuchynská linka je vybavená modernými prístrojmi a chladničkou. Súčasťou bytu je aj pivnica. Bližšie informácie poskytne orlicky@tureality, alebo .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Pozícia realitnej ponuky

819,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 650,- €/mes. 819,- €/mes.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku47 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49278 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny