PRENÁJOM - Príjemný 2izb. byt na začiatku Ružinova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Páričkova
55.83 m²
5
3
2
nie
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
620,- €/mes. Energie:
190 € / mes
+190,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2060x zobrazená v zozname / 176x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť VIVEN ponúka na prenájom 2 izbový byt v lokalite 500 bytov na Páričkovej ulici na začiatku Ružinova. Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom na 3.podlaží z piatich a má orientáciu na 2 svetové strany - východ a juh. Byt s výmerou 55,83 m2 má funkčnú dispozíciu: vstupná hala, obývacia časť, spálňa s francúzskym balkónom, samostatná kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Byt bol renovovaný a je účelne zariadený. Obývacia časť aj spálňa je kompletne zariadená. V spálni sa nachádza nová posteľ s matracmi. Počas rekonštrukcie bola vymenená kuchynská linka a celá kúpeľňa. V celom byte bola zrenovovaná aj podlaha, v obytnej časti je repasovaná drevená podlaha. Disponuje dostatkom úložného priestoru, je krásne svetlý, čistý a klimatizovaný. V byte je dovedený kábel od UPC na zriadenie internetu a TV. Cena prenájmu je 620 Eur + energie 190 Eur. Základné podmienky prenájmu: bez domácich miláčikov, nefajčiar, depozit vo výške 1M nájomného a provízia pre RK vo výške 1/2 M nájomného sa uhrádzajú pri podpise zmluvy.
Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite v blízkosti centra mesta a nákupného centra Nivy. V pešej dostupnosti sa nachádzajú služby a obchody, reštaurácie, cyklotrasa hneď pod domom, detské ihriská, autobusová stanica a možnosti na relax, šport aj kultúrne vyžitie. Lokalita je jedna z najkomplexnejších v Bratislave: výborná dostupnosť, MHD, kompletná občianska vybavenosť, blízkosť moderného aj starého centra Bratislavy, biznis centrá a iné.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Páričkova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Páričkova v Bratislave - Ružinov v cene 620,- €/mes. je o 130 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 69 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AL...

Pozícia realitnej ponuky

620,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 440,- €/mes. 3.000,- €/mes.
55.83 m²
Celková rozloha 36 m² 116 m²
55.83 m²
Úžitková plocha 36 m² 97 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha55.83 m²
Úžitková plocha55.83 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AL-107 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.