PRENÁJOM RUŽINOV ! 2, 5-IZBOVÝ BYT - NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Teslová
52 m²
4
3
2
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
750,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

13227x zobrazená v zozname / 562x zobrazená detailne / 440x zobrazená detailne tento mesiac

LT-EU GROUP ponúka na prenájom 2- izbový byt TESLOVA ( novostavba).

Projekt Teslova stojí na hlavnom kábli Bratislavy, Bajkalskej ulici. Z mesta aj do mesta sa dopravíte rýchlosťou blesku vďaka blízkosti diaľničného obchvatu, a perfektnej dostupnosti MHD. Zastávku Bajkalská máte doslova cez chodník a na skok je všetka občianska vybavenosť. Keď sa budete potrebovať vybiť, vymrháte svoj energetický potenciál na bežeckej dráhe okolo jazera Štrkovec.

Výmera :


Byt sa nachádza na 3 poschodí z 4 s výťahom. Podlahová plocha bytu je 51,2 m2 a prislúcha k nemu balkón o výmere 8,5 m2 situovaný aj do uzavretého dvora (balkón je prístupný z kuchynskej a z obývacej izby).
Konštrukcia :
Byt sa prenajíma kompletne zariadený novým nábytkom, vrátane elektrospotrebičov.
Dispozícia bytu: vstupná chodba s bezpečnostnými dverami, obývacia izba a kuchyňa s jedálňou, spálňa so vstavaným šatníkom, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, balkón. Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným napojením.
Okolie bytového domu poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť: Billa, Central, Kauflad , Yeme potraviny, VIVO, Brick Beer & restaurant , MHD: zastávka autobusu Bajkalská cca 2 min.
Okolie je príjemné, s dostatkom zelene v blízkosti Štrkoveckého jazera cca 5 min, areál hier radosť cca 5 min. V tesnej blízkosti sa nachádzajú aj Národný futbalový štadión, Štadión Ondreja Nepelu a Hant aréna, Laser aréna a Športová hala Mladosť ( do 5 min).
Tiež v bezprostrednej blízkosti sú k dispozícii škôlky a školy, verejné inštitúcie: materská a základná škola Kalinčiakova, súkromné gymnázium v Bratislave, Klientske centrum Bratislave, Okresný súd Bratislava II, Pošta 29

Nájomné 750EUR + 150-200 e energie / mesiac (možnosťpoužívania parkovacieho miesta v podzemnej garáži a kobky), optický internet + mesačný depozit.
Byt je voľný od 1.4.2024 . Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby, nefajčiarov, bezdetných a bez domácich miláčikov.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou, alebo na t.č .

www.lt-eugroup.sk E-mail: Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Teslová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Teslová v Bratislave - Ružinov v cene 750,- € je o 118 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 35 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903252.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 1.250,- €
60 m²
Celková rozloha 57 m² 112 m²
52 m²
Úžitková plocha 52 m² 109 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-808843 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.