BÝVAJTE S PREHĽADOM & NETRADIČNÝM KOMFORTOM V JEDINEČNEJ NOVOSTAVBE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Nevädzová
81.34 m²
24
12
3
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

144981x zobrazená v zozname / 20319x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

ADRID - BÝVAJTE S PREHĽADOM & NETRADIČNÝM KOMFORTOM V JEDINEČNEJ TROJIZBOVEJ NOVOSTAVBE V OBKJEKTE RETRO & PARKING

*PRENAJATÉ*


Prehľad & netradičný komfort bývania ponúka trojizbový byt, o výmere 81,34 m2, s dvomi príjemnými loggiami, o výmere 21,83 m2, ktorý sa nachádza na 12/24 poschodí v atraktívnej polyfunkčnej novostavbe RETRO s nákupnou pasážou vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Ružinov.

Dispozičné riešenie bytu:



Vstupná chodba so vstavanou roll-door skriňou, cez ktorú je samostatný vstup do každej miestnosti

Spálňa 1 so vstavanou skriňou & vstupom na loggiu


Spálňa 2 so vstupom na priestrannú loggiu
Kúpeľňa s vaňou, umývadlom & práčkou

Samostatná toaleta s umývadlom


Priestranná obývacia izba spojená so zariadenou kuchyňou so všetkými vstavanými spotrebičmi, s barovým pultom & so vstupom na priestrannú loggiu
Famózna kombinácia bývania a komfortného nakupovania v jednom Vám prináša polyfunkčný objekt RETRO z roku 2010, ktorý disponuje nákupnou pasážou na dvoch nadzemných podlažiach so všetkou potrebnou vybavenosťou, parkovacími státiami v podzemnej garáži a jednoduchým napojením na diaľničný obchvat alebo hlavné ťahy. Relax a príjemný oddych poskytuje jazero „Rohlík“ len pár metrov od objektu, športový areál a detské ihrisko. Pocit bezpečia je zaručený 24-hodinovou strážnou službou v celom objekte & kamerovým systémom.

Objekt RETRO je tvorený štyrmi blokmi s takmer 300 bytovými jednotkami, kde v hlavnej budove „veži“ sa nachádzajú štyri plnefunkčné osobné & nákladné výťahy.

K trojizbovému bytu prislúcha uzavreté parkovacie státie v chránenej podzemnej garáži s odkladacím priestorom.

Dokonalý prehľad & slnečnosť poskytuje skvelé umiestnenie bytu na 12. poschodí a svetová orientácia na východnú & južnú stranu.

Exkluzívny trojizbový byt je kompletne zariadený nábytkom, spotrebičmi a klimatizáciou & je pripravený na okamžité bývanie. Byt má laminátové parkety, dlažbu, plastové okná, bezpečnostné protipožiarne dvere.

Šarmantný trojizbový byt sa prenajíma za cenuEUR 950,-/Mesiac +EUR 230,- Energie/Mesiac +EUR 50,- parkovanie v uzavretej podzemnej garáži.
Charizmatický trojizbový byt je v tesnej blízkosti jazera „Rohlík“, Štrkoveckého jazera, škôl, na dosah biznis centier APOLLO, CBC a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí: športoviská, park, nákupné centrá, jazero, dostatok zelene & jednoduché napojenie na MHD.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.
__________________

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Nevädzová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Nevädzová v Bratislave - Ružinov v cene 950,- € je o 164 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

950,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 3.000,- €
103.17 m²
Celková rozloha 57 m² 125 m²
81.34 m²
Úžitková plocha 57 m² 113 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha103.17 m²
Úžitková plocha81.34 m²
Poschodie12
Počet poschodí24
Počet izieb3
Statusprenajaté
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 2
Terasanie
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--282 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny