Prenájom - štýlový 2-izbový byt v Trnave na Včelárskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Včelárska
53.85 m²
8
5
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

951x zobrazená v zozname / 91x zobrazená detailne / 91x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR Vám prináša exkluzívnu ponuku: prenájom luxusne zariadeného 2-izbového bytu s vyhradeným parkovaním v podzemnej garáži na Včelárskej ulici v Trnave

LOKALITA


Novovybudovaný bytový projekt Prúdy sa nachádza v pokojnej okrajovej časti Trnavy. Jeho výhodou je nielen štýlová, moderná architektúra, ale aj rýchly a pohodlný prístup na mestský obchvat a diaľnicu, čo z neho robí ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu komfortného mestského života a pokojného prostredia. S obchodným centrom Aréna, vzdialeným iba 15 minút príjemnej pešej chôdze, budete mať všetko, čo potrebujete na dosah ruky.

NEHNUTEĽNOSŤ


Úplne nový, kompletne luxusne zariadený 2-izbový byt s lodžiou sa nachádza na 5. zo 8 poschodí v bytovom dome s výťahom. Hneď po vstupe do bytu vás uvíta štýlový otvorený priestor s čistými líniami, ktorý sa prelína do obývacej izby a kuchyne. Kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi, ako je indukčná varná doska, digestor, multifunkčná rúra, umývačka riadu, veľká chladnička s mrazničkou a nechýba ani základné vybavenie kuchynským riadom. K dispozícii je tiež dostatok úložného priestoru vrátane štýlového "push-to-open" systému. Moderný a na mieru vyrobený nábytok s originálnymi prvkami dopĺňa eleganciu a praktickosť celého bytu. Tento svetlý a priestranný byt ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť relaxácie na veľkej lodžii, ktorá je prístupná z obývacej izby aj zo spálne. Orientácia na západnú stranu zaručuje, že budete mať príjemné osvetlenie po celý večer a možnosť užívať si nádherné západy slnka priamo z pohodlia vášho obývacieho priestoru. Kúpeľňa s toaletou je vybavená moderným sprchovým kútom a pračkou. Vonkajšie elektrické žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú nielen bezpečnosť, ale aj účinnú reguláciu svetla a teploty vo vnútri bytu. Okrem toho máte k dispozícii podzemné garážové státie, skladovací priestor a samostatnú miestnosť pre odkladanie bicyklov, čo vám poskytuje kompletné riešenie pre pohodlné bývanie.

Byt je vhodný maximálne pre dve dospelé osoby, bez zvierat.

BENEFITY :


- štýlové a luxusné zariadenie
- optický internet s WiFi a TV zahrnuté v cene
- bezstarostné parkovanie v podzemnej garáži
- dodatočný skladovací priestor cca 2m2
- kľudná lokalita s oddychovou zónou a detským ihriskom
- rýchla dostupnosť na obchvat mesta a diaľnicu

CENA


Cena prenájmu je mesačne 650,-€ + 100,-€ energie. Pri prevzatí bytu sa hradí depozit vo výške 750,-€ , prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trnave na ulici Včelárska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Včelárska v Trnave v cene 750,- € je o 2.772 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 770,- €
53.85 m²
Celková rozloha 46 m² 79 m²
53.85 m²
Úžitková plocha 46 m² 79 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53.85 m²
Úžitková plocha53.85 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818338 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.