Prestížne kancelárske priestory v centre Bratislavy na námestí SNP

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Námestie SNP
25 m²
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
10,- €/m2/mes. +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7809x zobrazená v zozname / 902x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom prestížne administratívne a obchodné priestory v polyfunkčnej budove Námestie SNP 15, ktorá je strategicky umiestnená v centre Bratislavy. Budova s podlahovou plochou 4,600 m2 ponúka 1 podzemné a 8 nadzemných podlaží, s možnosťami prenájmu aj predaja. Objekt je vybavený dvoma osobnými výťahmi, a ponúka pohodlné parkovanie v blízkosti a výbornú dostupnosť MHD, vzdialenú približne 20 metrov. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane reštaurácií, bánk a obchodov, čo zaručuje všetko potrebné pre komfortnú pracovnú atmosféru.

Cena: od 10€/m2/mesiac + energie a správne poplatky


Výmera: od 25m2 do 500m2
Parkovanie: možnosť parkovania v blízkom okolí

MHD: zastávka MHD je priamo pred budovou



Máme v ponuke širokú paletu kancelárskych priestorov v celej Bratislave, v administratívnych budovách aj Business centrách na Námestí SNP, Poštovej, Michalskej, Štúrovej, Zochovej, Cukrovej, Plynárenskej, Račianskej, Jarošovej a Starej Vajnorskej. Napíšte nám, aké priestory hľadáte a my Vám zašleme pre Vás vhodné ponuky.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke alebo nám zašlite mail s vašimi požiadavkami a my vám doporučíme pre vás vhodnú nehnuteľnosť.
, kluc.sk , RK Kľúč, tel.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Námestie SNP

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911260.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

10,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 7,- €/m2/mes. 30,- €/m2/mes.
25 m²
Celková rozloha 15 m² 2050 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha25 m²
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--255 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.