Priestor na podnikanie / bývanie v Koloseu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Tomášikova
61.85 m²
12
1
2
pôvodný
áno
nie
prenájom - Kancelárie - Novostavba
550,- €/mes. Energie:
200 € / mes
plus DPH, +200,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

9216x zobrazená v zozname / 794x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom nebytový priestor - ateliér v projekte Koloseo v Bratislave - Novom Meste. Priestor môže slúžiť na podnikanie / na prenájom s nehlučným zameraním, ako aj na bývanie.
Priestor má 61,85 m2 podlahovej plochy, nachádza sa na 1. podlaží (nie na prízemí). Pozostáva z dvoch miestností, z ktorých jedna má napojenia na kuchynskú linku a aj základné vybavenie kuchynskej linky je aktuálne inštalované. V priestore je kúpeľňa s umývadlom, sprchovacím kútom a WC. Podlahy sú laminátové a na oknách sú inštalované interiérové žalúzie.
Projekt Koloseo na Tomášikovej ulici bol skolaudovaný v roku 2007, je situovaný v dopravne výborne dostupnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa v pešej dostupnosti klientskeho centra a Farmárskej tržnice s rôznymi predajňami potravín foodcourt s kuchyňami rôznych kultúr, Pošty a stanice Bratislava - Nové Mesto. Vo vnútrobloku je príjemná zeleň, detské ihrisko. Oproti Koloseu je príjemné jazero a kúpalisko Kuchajda s reštauráciami, kaviarňami, výborné pre šport aj relax. V tejto zóne sa stavajú aj nové bytové zóny.
Bytový dom má centrálne kúrenie, prístup k internetu cez optický kábel a na výber zo štyroch providerov - UPC, T-com, Orange, SWAN. Energetický certifikát budovy je v triede A1. Správca projektu je priamo v areáli.
Cena prenájmu je 800EUR plus DPH, t.j. 960EUR, z toho 550EUR za priestor, 50EUR za vonkajšie parkovacie státie a 200EUR sú energie.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nové Mesto na ulici Tomášikova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Tomášikova v Bratislave - Nové Mesto v cene 550,- €/mes. je o 149 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 280 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 kancelárií v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 5.130,- €/mes.
61.85 m²
Celková rozloha 16 m² 570 m²
61.85 m²
Úžitková plocha 16 m² 570 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61.85 m²
Úžitková plocha61.85 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--56 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.