Komerčné priestory na prenájom za bezkonkurenčnú cenu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.:
Ulica.: Turbínová 1
584 m²
prenájom - Kancelárie
7,98 €
Ponúknite vlastnú cenu

30857x zobrazená v zozname / 4427x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Lokalita: Turbínová 1, Bratislava-Nové Mesto

Popis:


Ponúkame Vám exkluzívnu možnosť prenájmu komerčných a prevádzkových priestorov nachádzajúcich sa v atraktívnej lokalite Bratislava-Nové Mesto. Tieto priestory sú rozložené na 2 podlažiach, čo zabezpečuje dostatok priestoru pre Vaše podnikateľské plány.

Charakteristiky priestorov:



Plocha: Úžitková plocha 584m2.

Prízemie: 264,35m2


Podlažie: 319,05m2
Stav objektu: Plánovaná kompletná rekonštrukcia - nový nájomca má možnosť prispôsobiť si budovu podľa vlastných potrieb. Rekonštrukcia je financovaná zo strany vlastníka budovy, čo zabezpečuje moderné a funkčné prostredie pre Vašu činnosť.
Parkovanie: Bezproblémové parkovanie je dostupné v blízkom okolí objektu, čo zaručuje pohodlnú a bezstarostnú dostupnosť pre Vás aj Vašich klientov.
Možnosti prenájmu: Je možný prenájom iba jedného poschodia, čo umožňuje prispôsobiť sa individuálnym potrebám a rozsahu Vašej činnosti.

Cena:



Cena prenájmu: 7,98€/m2 mesačne.
Nechajte Vaše podnikanie rásť v modernom a dobre dostupnom prostredí, ktoré ponúka naša ponuka prenájmu týchto kvalitných priestorov. Pre viac informácií alebo na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nové Mesto na ulici Turbínová 1

Inzerovaný kanceláriu na ulici Turbínová 1 v Bratislave - Nové Mesto v cene 8,- € je o 9.441 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 242 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nové Mesto.

Pozícia realitnej ponuky

8,- €
Cena nehnuteľnosti 7,- € 2.500,- €
584 m²
Úžitková plocha 1 m² 584 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha584 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-738336 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.