PRIESTORY NA PRENÁJOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Brezno
Ulica.: Cesta osloboditeľov
69 m²
prenájom - Kancelárie
6,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2826x zobrazená v zozname / 303x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Dobré Reality s.r.o. v zastúpení realitným maklérom, Strmeňová Adriana, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske, prípadne prevádzkové priestory v Brezne, Cesta osloboditeľov 8 o ploche 69,4 m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 6€/m2/mesiac.
Jedná sa o priestory (dve priechodzie kancelárie) na prízemí. V minulosti boli využívané ako kancelárske a sú súčasťou objektu, v ktorom sa nachádza obchod a sklady, pre rôznych nájomcov. Prenajímateľ pripúšťa aj iné využitie, ako na kancelárske účely. Kúrenie je plynové (gamatky), elektriku je možné prerobiť na samostatné meranie

Cena je 6€/m2 vrátane DPH, no dohoda o cene je možná.



Provízia realitnej kancelárii za sprostredkovanie je vo výške 1 mesačného nájmu.
V prípade záujmu o ďalšie informácie, prípadne obhliadku ma kontaktujte na tel č., Strmeňová Adriana


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Brezne na ulici Cesta osloboditeľov

Inzerovaný kanceláriu na ulici Cesta osloboditeľov v Brezne v cene 6,- €/m2/mes. je o 887 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Brezne. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Brezne.

Podrobné informácie

Úžitková plocha69 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044374 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.