SOKOLOVŇA - PRIESTOR NA PRENÁJOM 21 m2, Brezno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HĽADÁTE REPREZENTATÍVNY PRIESTOR?
CHETE BYŤ NA DOBROM MIESTE, ALE NEPOTREBUJETE BYŤ PRIAMO V MESTE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Brezne do dlhodobého prenájmu priestor v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa.

PREDMET PONUKY
Priestor s výmerou 21,16 m2, orientovaný juho-západne, situovaný na 2. poschodí, v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa, dostupný priestranným schodišťom (budova je bez výťahu).

Objekt Sokolovňa prešiel v rokoch kompletnou rekonštrukciou a dispozičnou úpravou (plastové okná, podlahy, vnútorné stierky, rozvody el. energie, vody, kanalizácie, interiérové dvere, sanita, odhlučnenie priečok susediacich s ďalšími prevádzkami v objekte a i.) Jeho samostatná časť, v ktorej sa priestor nachádza, má samostatný vstup od nábrežia Hrona, susedí s areálom minigolfu a chránená je vlastným bezpečnostným systémom. Vykurovanie, studená voda, el. energia a kanalizácia sú zabezpečené pre túto časť objektu centrálne, odpočty spotreby je možné realizovať samostatnými meračmi. Ohrev teplej vody je zabezpečený samostatným bojlerom v sociálnom zariadení (sprcha, umývadlo, WC). Parkovanie je možné na nábreží Hrona.
.
LOKALITA
Polyfunkčný objekt Sokolovňa sa nachádza v širšom centre Brezna, na nábreží Hrona, v blízkosti malej železničnej stanice, minigolfu, gymnázia, synagógy, Štúrovej ulice s rodinnými domami, malými prevádzkami služieb, sídlami firiem a obchodmi.
Dopravná dostupnosť (obchvat, autobusová a železničná stanica) a služby (úrady, školy, banky, kostoly, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie, nákupné a kultúrne centrá, športové plochy a i.) sú do 5 - 10 minút pešej chôdze alebo autom.
Brezno je okresným mestom, centrom južnej strany Nízkych Tatier a Horehronia. Zároveň je križovatkou dopravných trás sever – juh a východ – západ.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Priestor v Sokolovni je príjemným, reprezentatívnym zázemím pre menšie, i väčšie firmy a ich manažment, či obchodných cestujúcich. Využiteľný je ako pracovné zázemie s možnosťou ubytovania, alebo je možné priestor zmeniť na administratívny.

PODMIENKY PRENÁJMU
400 Eur vrátane energií. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 2 mesačného nájmu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Brezno