Priestranný 2 izbový v byt v projekte Devínsky Dvor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Opletalova
61.6 m²
5
2
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
199.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

56968x zobrazená v zozname / 1367x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na predaj štýlový, 2 izbový byt s nadštandardnou výmerou v obľúbenom projekte Devínsky Dvor.

Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží v tehlovom, zateplenom bytovom dome ktorého kolaudácia prebehla v roku 2010. Samotný dom disponuje 5. nadzemnými podlažiami pričom na chodbe sa nachádza iba 6 bytov.

Výmera samotného bytu je 61,6m2 + loggia (3,91) + pivničná kobka (1,25)

Dispozícia:



Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni pričom po pravej strane nájdeme priestranné roll door skrine. Po ľavej strane sa nachádza príjemne ladená kúpeľňa vybavená veľkopodlažnou keramickou dlažbou kde nájdeme veľkú vaňu aj toaletu. Vďaka veľkosti tejto kúpeľne nebudete mať problém v rámci úložných priestorov a taktiež pri umiestnení práčky a sušičky.

Z predsiene sa ďalej dostávame do centrálnej časti bytu - obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou. Šikovné gazdinky poteší elegantná, priestranná kuchyňa.
Obývacia miestnosť je presvetlená, pod oknami je šikovne využitý priestor ako pracovný kútik. Celý priestor vás zaujme príjemne a moderne ladenými farbami a materiálmi. V obývačke sa nachádza aj výstup na príjemnú loggiu.
Z obývacej miestnosti sa ďalej dostaneme do samostatnej, nepriechodnej spálne. Opäť vás poteší veľkorysý presvetlený priestor a ďalšie roll door skrine pozdĺž celej steny vďaka ktorým budete mať dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potrebné veci. Náročnejších zaujmú v byte protipožiarne vchodové dvere či vlastná kotolňa.

Lokalita:



Devínsky Dvor je časť Devínskej Novej Vsi s množstvom mladých rodín s deťmi. Priame okolie tvorí zástavba nových bytových a rodinných domov. Neďaleko v pešej dostupnosti sa nachádza autobusová zastávka, potraviny, vlaková stanica, hotel, lekáreň, rybník, stredná škola, Volkswagen. Bytový dom má ľahkú dostupnosť plnej občianskej vybavenosti. Pár minút autom nákupné možnosti (Kraj, Lidl, Tesco, Metro, Kaufland), športoviská (tenisové kurty, bežecké trate, futbalový štadión, baseballové ihrisko, ihrisko pre pozemný hokej), vzdelávacie inštitúcie, centrum voľného času, materské centrum, zdravotné stredisko, pošta. Devínska Nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie. Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklo-chodník až do Rakúska, hrad Devín, či rybník, vám ponúkajú prírodnú kulisu pre vaše rodinné výlety.

Odporúčanie makléra:



Šikovný byt s veľkorysou výmerou ktorý vás očarí svojou atmosférou na prvý pohľad. Vhodný pre jednotlivca, pár, štartovací byt pre rodinu a aj ako investičná nehnuteľnosť.

Jednoznačne odporúčam vidieť naživo.




Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves na ulici Opletalova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Opletalova v Bratislave - Devínska Nová Ves v cene 199.900,- € je o 13.033 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Bratislave - Devínska Nová Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421951.., uveďte číslo ponuky ZR-77...

Pozícia realitnej ponuky

199.900,- €
Cena nehnuteľnosti 159.900,- € 255.000,- €
66.76 m²
Celková rozloha 50.85 m² 68.71 m²
61.6 m²
Úžitková plocha 45.47 m² 70 m²

Kontaktujte

Michaela Mezeiová

Michaela Mezeiová

hovorím po slovensky beszélek magyarul mluvim česky
+421951.. zobraziť +421951451591

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha66.76 m²
Úžitková plocha61.6 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-778233 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny