TUreality ponúka veľmi pekný 2i byt v Novostavbe Devínka, parking, piv

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
85 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
197.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21460x zobrazená v zozname / 1023x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľmi pekný 2i byt v Novostavbe Devínka na Vukovarskej ulici v Devínskej Novej Vsi. Byt má výmeru 52,12 m2 + 30 m2 predzáhradka a nachádza sa na prízemí tehlovej novostavby z roku 2020. Byt je orientovaný na juhozápad a prislúcha k nemu pivnica o veľkosti 3,74 m2 na tom istom poschodí.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom, samostatnej spálne, kúpeľne s WC a predzáhradky. V celom byte (okrem kúpeľne) je kvalitná plávajúca podlaha, v kúpeľni je sprchový kút, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Klimatizácia v obývačke. Mesačné náklady sú 169€/3 osoby + elektrina.
Devínka pod lesom je moderný rezidenčný projekt, ktorý sa nachádza v mestskej časti Devínska Nová Ves, v tesnej blízkosti chráneného územia Devínska kobyla. Okolie projektu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – obchodné centrum Glavica, Tesco, Lidl a len 5 minút cesty autom jedna z najväčších obchodných zón v Bratislave OC Bory Mall a Bory Nemocnica. Pre rezidentov je k dispozícii uzavreté detské ihrisko vo vnútrobloku a trávnaté plochy.
Spolu s bytom sa predáva vonkajšie parkovacie miesto priamo pri vstupe do domu za doplatok 13.000,-Eur.

Cena bytu je 197.000,-Eur.


Energetický certifikát triedy A. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Bratislave - Devínska Nová Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

197.000,- €
Cena nehnuteľnosti 159.900,- € 255.000,- €
85 m²
Rozloha pozemku 55 m² 85 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku85 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zZmiešané
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51863 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.