Priestranný 2i BYT - kúpou voľný - Rajec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
56.5 m²
5
5
2
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
108.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7628x zobrazená v zozname / 345x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj priestranný 2i BYT s rozlohou 56,46m². Nachádza sa na piatom (najvyššom) poschodí zateplenej bytovky na sídlisku Sever v Rajci.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb s balkónmi, kuchyne, samostatnej kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha aj špajza umiestnená na poschodí a pivnica v suteréne bytového domu. V minulosti prešiel rekonštrukciou (cca 15r.)- plastové okná, plávajúce podlahy v kuchyni, renovácia parkiet v izbách a chodbe, elektroinštalácia v jadre a kuchyni, sanita, sadrokartónové stropy, bodové svetlá v chodbe a podobne.

Bytový dom je panelový, 5-poschodový. Prešiel rekonštrukciou- zateplenie, strecha, stúpačky, balkóny. K dispozícii je kočikáreň / miestnosť na bicykle. O upratovanie spoločných priestorov sa stará externá firma. Je v správe OSBD Žilina.

Mesto Rajec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti je supermarket Tesco, poliklinika, autobusová zastávka, základná škola, ale tiež tu nájdeme potraviny Coop Jednota alebo Koruna, pekáreň, mäsiareň, rôzne obchody, bankomat, materské školy a iné. Pri bytovom dome je detské ihrisko.

VÝHODY


- kúpou voľný
- bez nutných investícii
- bytový dom po rekonštrukcii


Pre viac info nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha56.5 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynnie
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky