Príjemný 2 izbový Karlovej Vsi na Dlhých Dieloch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Hany Meličkovej
55 m²
predaj - 2-izbový byt
175.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3638x zobrazená v zozname / 340x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v príjemnej lokalite v Karlovej Vsi na ul. Hany Meličkovej.

Byt sa nachádza na 1. poschodí (nie prízemie ani vyvýšené prízemie) z celkových 5. Celková plocha bytu je 51m2 + 4m2 lodžia. Orientácia bytu je na západ. K bytu prislúcha samostatná pivničná kobka.

DISPOZÍCIA: Po vstupe cez bezpečnostné dvere vojdeme do chodby kde je skriňa rolldor na odkladanie kabátov a topánok. V predsieni nájdeme aj priestor vyhradený na práčku. Oproti vstupným dverám prichádzame do obývacej miestnosti z ktorej sa vchádza na lodžiu. Z obývacej izby je vstup do spálne. Vraciame sa späť do vstupnej časti z ktorej pokračujeme do kúpeľne, kde nájdeme sprchovací kút a vaňu, hneď vedľa kúpeľne je samostatné wc a oddelená kuchyňa.

BYT: Prešiel kompletnou rekonštrukciou a disponuje:

-murovaným jadrom s oddelenou toaletou a kúpeľňou,

-plastovými oknami a vnútornými žalúziami,

-plávajúcou laminátovou podlahou a rolldor skriňou v hale a v spálni.

Rekonštrukciou prešli aj elektrické rozvody, interiérové dvere a vstupné bezpečnostné dvere, sanita a obklad v kúpeľni, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V kuchyni bola odstránená lodžia č. 2 vďaka tejto dispozičnej zmene vznikol priestor na jedálenský stôl so stoličkami v kuchyni.

LOKALITA: Byt sa nachádza v dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Ak ste mladý pár, byt Vám perfektne poslúži ako štartovacie bývanie. Okolie bytu Vám ponúka všetko, čo potrebujete ku každodennému fungovaniu. Oceníte hlavne blízkosť MHD (hneď oproti sa nachádza autobusová zastávka), obchody (Billa pár minút pešo od bytu), blízkosť základnej ako aj materskej školy, detského ihriska, zdravotného strediska, obchodov, lekárne atď. Vďaka dobrému napojeniu ste do 10 min. v centre či už mestskou dopravou alebo autom.

PARKOVANIE: Je dostupné v bezprostrednom okolí bytového domu alebo možnosť prenajatia garáže/garážové státia.

BYTOVÝ DOM: Tento rok je plánovaná rekonštrukcia bytového domu v rámci ktorej sa bude riešiť zateplenie, nové vstupné brány, spoločné priestory, výmena výťahov, výmena všetkých rozvodov a stupačiek.

TIP makléra:



Nehnuteľnosť ODPORÚČAM:

-ako štartovaciu nehnuteľnosť - vďaka kompletnej občianskej vybavenosti v tesnej blízkosti bytu budete mať veľmi komfortné bývanie

-ak máte investičný zámer a chcete prenajímať byt (v byte sú momentálne nájomníci, ktorí by mohli pokračovať v nájme)

-ako investičný múdry krok v rámci ochrany peňazí pred ich znehodnotením s potenciálom kapitálového zisku v intenciách 5 rokov.

Budem sa tešiť na obhliadku s Vami.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114139



Cena: 175 999.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Hany Meličkovej

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Hany Meličkovej v Bratislave - Karlova Ves v cene 175.999,- € je o 26.893 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

175.999,- €
Cena nehnuteľnosti 139.000,- € 359.000,- €
55 m²
Úžitková plocha 37 m² 81.42 m²

Kontaktujte

Kristína Stopková

Kristína Stopková

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-114139 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.