Líščie údolie: Úplne nový, zariadený 2i byt /eng. text inside

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Líščie údolie
57 m²
2
1
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
208.900,- € vrátane zariadenia a vybavenia bytu
Ponúknite vlastnú cenu

138622x zobrazená v zozname / 3036x zobrazená detailne / 411x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj úplne nový, príjemný a kompletne zariadený 2i byt v novostavbe v Líščom údolí na začiatku Karlovej Vsi. Byt s rozlohou 57m2 pozostáva zo vstupnej haly so zabudovaným šatníkom, obývačky (TV, klimatizácia) s balkónom a lodžiou, spojenej s plne vybavenou kuchyňou (chladnička s mrazničkou, rúra, varná doska, digestor), samostatnej spálne (klimatizácia) so zabudovaným šatníkom a kúpeľne s vaňou (pračka) s wc. Byt ešte nebol obývaný a nachádza v úplne novej komornej bytovom objekte priamo pod lesom a zároveň pri kompletnej občianskej vybavenosti a dobrej dostupnosti centra, River Parku, Zuckermadlu ako autom, tak aj električkou. Výhodou je tiež výborná dostupnosť Dunajskej promenády a cyklotrasy na Devín, Rakúsko a Maďarsko a tiež diaľnice cez mosť Lafranconi.

Cena: 208.900,-Eur, vrátane kompletného zariadenia a vybavenia bytu

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ****



For sale a new fully furnished 2–room apartment in a brand new quality and quiet residential building situated on the beginning of Karlova Ves in Líščie údolie. Flat with an area of 57m2 consists of an entrance hall with built-in wardrobe, living room (TV, A/C) with balcony and loggia, connected to the fully equipped kitchen (equipped with all electrical appliances freezer and fridge, cooking plate, washing maschine, oven, digestor), one bedroom (A/C) with built-in wardrobe and bathroom (washing maschine) with bathtube and toilet. The small residential house is situated near the forest, with full civic amenities, with best public transportation to the city center, River Park, Zuckermandel, Eurovea, Lafranconi bridge. The location offers a very good access to cycling and walking roads along Danube to Devín, Austria and Hungary.

Price: 208.900,-Eur, incl. furmiture and equipent



Our rating: ****

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Líščie údolie

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Líščie údolie v Bratislave - Karlova Ves v cene 208.900,- € je o 675 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

208.900,- €
Cena nehnuteľnosti 139.000,- € 359.000,- €
57 m²
Celková rozloha 37 m² 83.76 m²
57 m²
Úžitková plocha 37 m² 81.42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-758698 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.