Príjemný a svetlý veľkometrážny 2-izbový byt v rezidencii Kaskády

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Kresánkova 14
81.42 m²
7
2
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
359.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

137006x zobrazená v zozname / 2207x zobrazená detailne / 463x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemne svetlý veľkometrážny 2- izbový byt s balkónom a vlastným parkovacím státím v Rezidencii KASKÁDY, v tichej štvrti mestskej časti Karlova Ves-Dlhé Diely, otočený priamo do krásneho parku plného zelene.

BYT
Slnečný priestranný byt pôsobí veľmi príjemne a disponuje celkovou úžitkovou plochou 83,76 m2, z čoho samotný byt je 78,20 m2 a výmera balkóna je 5,56 m2. Orientácia bytu je juhovýchodná. Môžete si tak vychutnať vstávanie s ranným slnkom a zároveň poobedné oddychové posedenie v tieni na balkóne s výhľadom do zeleného parku. Byt sa nachádza na 2.poschodí zo siedmych. K bytu prislúcha murovaná pivnica s rozlohou 2,34 m2. V cene bytu je už započítané vlastné vonkajšie parkovacie státie, ktoré sa nachádza vnútri stráženého objektu rezidencie.

Veľkometrážny 2 izbový byt pozostáva z 1 samostatnej spálne, chodby so skriňou a úložným priestorom, otvorenej dispozície kuchyne s prepojenou obývačkou, 1 kúpeľne so sprchovým kútom, v ktorej je umiestnená aj práčka značky Bosch a z 1 samostatnej toalety. V kúpeľni aj v toalete je elektrický radiátor.
Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi - elektrickým sporákom a elektrickou rúrou značky Bosch, digestorom značky Whirlpool, taktiež chladničkou a mrazničkou značky Siemens a mikrovlnnou rúrou Whirlpool. Ku kuchyni prislúcha aj samostatná komora. Byt sa ponúka zariadený, ale zároveň vzhľadom na veľkorysosť celkovej výmery, poskytuje byt dostatok priestoru aj pre umiestnenie nábytku a príslušenstva podľa vlastných predstáv a potrieb. Na balkón je vstup z obývacej miestnosti a aj zo spálne.
Plastové 5 komorové okná majú elektricky ovládateľné žalúzie. Kúrenie bytu je zabezpečené radiátormi. Dom má vlastnú plynovú kotolňu a každý byt samostatný merač spotreby plynu, studenej vody aj elektriny. Videovrátnik poskytuje pohodlné otváranie vstupných dvier do objektu rezidencie priamo z bytu.

REZIDENCIA KASKÁDY


Projekt Kaskády je architektonicky zaujímavý a atraktívne tvarovaný bytový dom, ktorý bol skolaudovaný v roku 2011. Je situovaný v mierne svahovitom teréne, vďaka čomu poskytuje výhľady na Dunaj, lužné lesy a Rakúsko. Priamo pred bytovým domom sa nachádza krásny park Kaskády s množstvom zelene, lavičkami pre oddych a detské ihrisko. V súčasnosti prebieha v parku finálna fáza jeho revitalizácie financovaná z Európskeho fondu regionálneho rozvoja. Do konca októbra 2023 sa tak park rozšíri o vodné ihrisko, fontánu, novo vysadené stromy a okrasné kvety a kríky.

LOKALITA


Okolie rezidencie ponúka veľmi dobrú dopravnú dostupnosť prístupnú priamo z Devínskej cesty, bohatú občiansku vybavenosť a bezprostrednú blízkosť prírody, čo umocňuje výnimočnosť bývania v tejto lokalite. Obľúbené obchodné centrá Eurovea, Nivy, Aupark ako aj ZOO Bratislava sú dostupné do 15 minút autom alebo MHD. Plne vybudovaná infraštruktúra a vysoká občianska vybavenosť je zárukou spokojného a kvalitného bývania. Rezidenčný park Kaskády zároveň ponúka svojim obyvateľom príjemnú zeleň, lavičky pre oddych, detské ihrisko a čoskoro (október 2023) už aj vodný svet, fontánu a novú rozšírenú časť plnú stromov a okrasných rastlín.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Kresánkova 14

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Kresánkova 14 v Bratislave - Karlova Ves v cene 359.000,- € je o 51.061 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--8...

Pozícia realitnej ponuky

359.000,- €
Cena nehnuteľnosti 139.000,- € 359.000,- €
83.76 m²
Celková rozloha 37 m² 83.76 m²
81.42 m²
Úžitková plocha 37 m² 81.42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83.76 m²
Úžitková plocha81.42 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--80 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny