Pripravujeme do ponuky 2i aj 3i byty v objekte Byty Esterhazy v Galant

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
76 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

57169x zobrazená v zozname / 3522x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje na predaj 2i aj 3i byty v objekte Byty Esterhazy v Galante
• V bytovom dome sa nachádza 8 bytov na 2om, 3om aj 4om nadzemnom podlaží. Prízemné aj prvé podlažie bude pre podnikateľský sektor ako kancelárie. Tento byt 3ibyt sa nachádza na 4om najvyššom poschodí. Byty sa predávajú v stave HOLOBYT, nízke náklady na bývanie. • VÝMERA 3ibytu: má úžitkovú plochu 76 m2, obývacia izba s kuchynským kútom nazývaná hala: 43 m2 ako denná časť bytu, jedna izba: 12 m2, druhá izba-spálňa: 12 m2, kúpeľňa: 6 m2, samostatné WC: 1 m2, sklad: 1,5 m2. • POSCHODIE: Byt sa nachádza na 4om NP pozerajúc do dvora s možnosťou vlastného parkovacieho miesta pri bytovom dome. • STAVEBNO-TECHNICKÉ RIEŠENIE a vybavenie bytu: Železobetónová konštrukcia všetkých nadzemných podlaží, YTONG priečky v bytoch, 7 komorové plastové okná s trojsklom, SCHNINDLER výťah v bytovke, centrálne vykurovanie s plynovým kotlom, obytný dom zateplený s minerálnou vlnou, zateplená plochá strecha FATRAFOL, vonkajšie zábradlie antikorové, steny maľované na bielo, na balkónoch mrazuvzdorné dlažby, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, v byte: rozvádzač, vypínače, splachovací systém ALCAPLAST. • PARKOVANIE: Parkovacie státie pri bytovom dome na vlastnom parkovisku v počte 1 ks. Cena jedného parkovacieho miesta je 10 000,- Eur. • LOKALITA: Príjemná, moderná lokalita, poskytne pohodlné bývanie. Na prechádzku je prak mesta, cyklistická dráha pri dome smerujúca na Kaskády, obchod LIDL pri dome. • Stavba už začala, dokončí sa na jar roku 2023. • Automobilom, vlakom, autobusom je výborná dopravná dostupnosť do Bratislavy alebo aj smerom na sever na Žilinu či na Nitru. • CENA: Cena bytu je 175 000,- Eur vrátane kompletného právneho servisu realitnej kancelárie. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti Vám zabezpečíme financovanie hypotekárnym úverom aj s ročným poistením nehnuteľnosti. • FINANCOVANIE – kúpa bytu môže vyzerať po etapách aj takto: 2 500,- Eur pri podpise rezervačnej zmluvy, 35 000,- Eur do 30 dní od podpisu ZoBKZ, 53 000,- Eur v čase dokončenia hrubej stavby, 35 000,. Eur po dokončení fasády a okien a 51 000,- Eur na základe ZoBKZ po nadobudnutí právoplatného kolaudačného rozhodnutia. • Pre bližšie informácie vopred nás kontaktujte na alebo call centrum .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Galante

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 trojizbových bytov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 4.000,- € 220.000,- €
76 m²
Rozloha pozemku 68 m² 101 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku76 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48524 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.