Rozľahlý, slnečný 3iz byt 80m2 s balkónom, Sever Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
84 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

54802x zobrazená v zozname / 1658x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz: - s videom nehnuteľnosti:
****https://youtu.be/HfR-kR1qSkI?feature=shared****
TUreality Vám exkluzívne ponúka Útulný, rozľahlý a slnečný 3 izbový byt rozlohy až 80m2. Jedná sa pôdorysne o najväčší 3 izbový byt v bytových domoch na sídlisku sever v Galante.

Mesačné náklady sú len 100€/2 osoby!


Byt je dispozične vhodne rozložený a má skvelú orientáciu na 2 svetové strany – denná časť na juh a spálňa na sever. Všetky izby má nepriechodné. Vstupná hala mám rozlohu 13m2. Po pravej strane sa nachádza spálňa (12m2). Po ľavej strane haly je izba (14m2 s veľkou vstavanou skriňou) susediaca so šatníkom a zároveň murovaná kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Z haly sa dostaneme do rozľahlej obývacej miestnosti rozlohy takmer 21m2, susediacej s kuchyňou (10m2) s východom na zasklený balkón (3,8m2). Byt je veľmi útulný, slnečný a priestranný s podlahovou plochou až 80m2. Je vhodný na okamžité bývanie, prípadne na dorekonštruovanie podľa vlastných predstáv.
Byt prešiel rekonštrukciou a počas bývania sa priebežne rekonštruoval a udržiaval. Počas rekonštrukcie boli zhotovené plávajúce podlahy, dlažba, murované bytové jadro, bezpečnostné vstupné dvere, vstavané skrine, kuchynská linka, plastové okná, interierové dvere, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením v obývacej izbe.
Byt sa po dohode s majiteľmi predáva zariadený a je IHNEĎ VOĽNÝ! Oplatí sa vidieť!
Nachádza sa na ideálnom 3.NP / 7.NP v kompletne rekonštruovanom bytovom dome - Bytový dom disponuje energetickým certifikátom. K bytu prislúcha latková pivnica rozlohy viac takmer 4m2 a spoločné priestory kočikárne.
Priamo za bytovým domom sa nachádza veľká trávnatá plocha so stromami a kríkmi rozlohy > 5500m2, na ktorej sa nachádzajú detské, futbalové, basketbalové aj workoutové ihrisko. Parkovanie je možné priamo pod oknami vášho bytu. Sídlisko Sever, má skvelú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu základná aj materská škola, viacero ihrisk, supermarket, pizzeria, pohostinstvá, penzión s wellnessom, kúsok je Galantská nemocnica. Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je konečná a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si osobnú obhliadku: alebo na




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Galante

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 trojizbových bytov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku84 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50740 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.