Ponúkame na predaj 2 - izbový byt, 62 m2, Košice - sever

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Kisdyho
62 m²
4
4
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7628x zobrazená v zozname / 414x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 - izbový byt blízko centra mesta vo vyhľadávanej lokalite, Košice - mestská časť Sever. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí bez výťahu o výmere 62 m2 vrátane pivnice a disponuje dvoma balkónmi.

Fotografie nehnuteľností pošlem na vyžiadanie. V prípade záujmu je možné aj odkúpenie garáže za bytovým domom.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kuchyne, komory a kúpeľne s WC

V byte prebehla staršia rekonštrukcia, ktorá si vyžiadala menené rozvody vody a elektriny, v izbách sú parkety, v kuchyni a kúpeľni je dlažba, murované jadro, plastové okná, dvere a zárubne,. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi a to: chladnička s mrazničkou, umývačka, rúra a varný panel

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Ako bonus je možné odkúpenie taktiež garáž v blízkosti bytového domu.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je kompletná občianska vybavenosť, nakoľko sa nachádza blízko centra mesta. Pri bytovom dome sa nachádza dostatok parkovacích miest, detské ihriská, školy, škôlky, MHD zastávky, obchody, pošta, banky, kaviarne. pizzéria, reštaurácia. Okolie zároveň ponúka skvelé možnosti a turistiku, šport a relax

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať - Nikola Janoková ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Zariadeniečiastočne

Vaše hodnotenie ponuky