*REZERVOVANÉ* Jedinečný slnečný 4izbový byt na sídlisku Solinky na Gaš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
83 m²
neuvedené
predaj - 4-izbový byt
198.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9826x zobrazená v zozname / 823x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku bytu***********https://youtu.be/u20Lt5MpIjk?si=uuJqdIr32nSo_lH4**********

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt na sídlisku Solinky na Gaštanovej ul. o celkovej výmere 83m2 s balkónom + pivnica, ktorý sa nachádza na 5. zo 7. poschodí, v zateplenom bytovom dome.

Samotný byt prešiel postupnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, murované jadro s novými rozvodmi elektriny, podlahy, nové bezpečnostné dvere a kvalitne spravené stierky.

Bytový dom je zateplený, pričom boli vymenené vstupné dvere a taktiež prebehla oprava vonkajšieho schodiska a zábradlia.

Dispozícia bytu je orientovaná na dve svetové strany:

Priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou (s možnosťou uskladnia bicyklov) je situovaná v strede bytu, z ktorej je prístup do oddelenej toalety + kúpeľne so sprchovacím kútom. Po ľavej strane (juhovýchod) je spálňa a samostatná izba so vstavanými skriňami + kuchyňa s výstupom na balkón. Táto časť bytu je orientovaná do vnútrobloku, kde sa nachádza množstvo zelene.

Po pravej strane chodby (severozápad) je veľkolepá obývacia izba a ďalšia samostatná nepriechodná izba vybavená vstavanou skriňou.
Vo všetkých izbách sa nachádzajú plávajúce podlahy. V chodbe a kuchyni je keramická dlažba.

Výhody: Okrem priestrannosti a svetlosti je veľkým benefitom jeho poloha. VŠETKO čo potrebujete je priam na skok! V blízkosti je výborná občianska vybavenosť: COOP, Tesco, Lidl, zastávka, škola, škôlka. Veľa zelene a atrakcie pre deti sa nachádzajú rovno pod oknami.

Môj tip: Strategická poloha bytu Vám zaručí dokonalé bývanie IDEÁLNE pre náročnú a aktívnu rodinku. Lokácia bytu na okraji sídliska umožňuje komfortnejšie parkovanie, v porovnaní s inými časťami Soliniek. Byt je kúpou ihneď voľný a ostáva zariadený.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!



Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

198.000,- €
Cena nehnuteľnosti 164.000,- € 430.000,- €
83 m²
Rozloha pozemku 76 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku83 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51245 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.