REZERVOVANÉ, Predaj priestranného 3-izbového bytu v Ružinove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ondavská 8
76 m²
8
8
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8372x zobrazená v zozname / 551x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový byt nachádzajúci sa na Ondavskej ulici číslo 8, neďaleko zimného štadiónu. Byt bol pôvodne 4-izbový, priečka sa vybúrala a vytvorila sa jedna veľká detská izba. V prípade potreby je možnosť navrátenia priečky a prerobenia bytu na pôvodný 4-izbový. Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaný a má vymenenú strechu. Byt sa nachádza na najvyššom poschodí, na 8. Byt má rozlohu 76,50 m2, plus lodžiu 3,30 m2 a pozostáva z priestrannej vstupnej haly, obývacej izby, detskej izby, spálne, kúpeľne s vaňou, oddeleného Wc a kuchyne, z ktorej sa vychádza na lodžiu. Byt sa predáva zariadený, ako je prezentovaný na fotografiách. K danému bytu prislúcha pivničná kobka , ktorá má veľkosť 1,5m2.

Dispozícia bytu:



Vstupná hala je veľmi priestranná a ponúka veľké množstvo úložného priestoru. Zo vstupnej haly sa prechádza do detskej izby kde je umiestnená veľká vstavaná skriňa. Následne sa prechádza do kuchyne , ktorá je kompletne vybavená spotrebičmi a z kuchyne sa vychádza na lodžiu s výhľadom na tri veže, zimný štadión a cely Ružinov. Spálňa je situovaná vedľa kúpeľne, s výhľadom do vnútrobloku, kde je detské ihrisko a zeleň. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, plne zariadený a hneď obývateľný.

Lokalita:



Najväčšou výhodou bytu je jeho lokalita, byt je situovaný pri Bajkalskej ulici, dostupnosť do mesta je výborná, má kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť jazera Štrkovec ponuka bohaté možnosti trávenia voľného času. Byt sa predáva za 245 000e.


Zodpovedný maklér: Lea Mináriková, M.B.A.


kontakt : , email:
Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Ondavská 8

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Pozícia realitnej ponuky

245.000,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
76 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--499 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.