REZERVOVANE rodinný dom v Liesku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Tvrdošín
Lokalita.: Liesek
254 m²
507 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7534x zobrazená v zozname / 439x zobrazená detailne / 439x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojpodlažný Nový rodinný dom v obci Liesek.
Postavený na pozemku o výmere 634m2, úžitková plocha 254m2 s garážou pre 1 auto, záhradným murovaným domčekom.
Dom je zatepleny, kompletne zariadený vrátane úžitkovej záhrady, okrasnej záhrady, fasádneho obkladu tehly, trávnika, oplotenia, prestrešenej terasy so záhradným nábytkom,optiky, kanalizácie a prípojky el, vody.
Spodné podlažie denná časť so zariadenou kuchyňou- umývačka, sporák el.+príprava na plyn, teplovzdušná rúra, mikrovlnka, vstavaná chladnička s mrazničkou, úložný skladový priestor na potraviny, obývačka s výstupom na terasu sa predáva s TV aj sedačkou.
Vykurovanie a ohrev vody plynom, dvojkomin- možnosť (predpríprava) na krb v obývačke, prípadne iný druh kúrenia v technickej miestnosti, práčovňa vrátane práčky.
V dome je veľa úložného priestoru, vstavaných šatníkov aj miestnosť na sezónne veci, preto vôbec necítiť deficit pivnice.
Horné podlažie oddychová časť- 3 spálne, veľmi priestranné, kúpeľňa so sprchou aj vaňou. V každej izbe sú šatníky, spálňa ma veľký, do ktorého je možné vstúpiť.
Plastové okná, podlahové kúrenie, strecha plech Lindab, vydaný energeticky certifikát, stavba stavaná pre rodinu, nie ako developérsky projekt zaručuje kvalitné prevedenie.
Celý dom vrátane exteriéru je zladený, moderný, bez nutných zásahov. Murovaný záhradný domček je rozdelený na 2 časti s elektrikou, kde si aj vaše wellnes nájde miesto.
Vo virtuálnej prehliadke si dom viete merať, ak máte okuliare na VR, ocitnete sa priamo v dome, neváhajte vyskúšať. Doplníme sumu znaleckého posudku - pracuje sa na ňom.
Obec Liesek ma výbornú polohu blízko mesta Trstená, ZŠ,MŠ, obchody, oddychové zóny, príroda, všetko potrebné pre rodinu.
Neváhajte, pretože v ponuke nenájde v tejto lokalite veľa nových domov bez nutnosti dorabok s nákladmi na bývanie 90e +22e optika.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Bibiána Rusnáková

Bibiána Rusnáková

0902852.. zobraziť 0902852180

Habibi reality

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Habibi reality

Leštiny 173, Dolný Kubín 02601

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku507 m²
Zastavaná plocha137 m²
Celková rozloha634 m²
Úžitková plocha254 m²
Vlastníctvoosobné
Statusrezervované
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-B-52 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny