Rodinný dom s veľkým pozemkom v Liesku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Tvrdošín
Lokalita.: Liesek
1450 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
229.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5933x zobrazená v zozname / 411x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Liesek s rovinatým pozemkom o výmere približne 1450m2.

Dom je murovaný, postavený z tehly a užívaný od roku 1979, ideálny na rekoštrukciu podľa vlastných predstáv,ale jeho výhodou je aj zachovalý a obývateľný momentálny stav domu, ktorý je možne užívať po kúpe ihneď aj bez nevyhnutnej rekonštrukcie.Dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu, kanalizáciu a plyn,krytina strechy eternit , čiastočne podpivničený a vykurovaný je ústredním kúrením na plyn a pevné palivo, v roku 2023 bol menený nový plynový kotol Protherm, do domu vedú tri vchody, vdaka čomu je možné obývať ho ako samostatné bytové jednotky, poprípade spojiť bývanie s podnikaním.
Pri vstupe na prízemí je zádverie, chodba, kotolňa, komora, kúpelňa a oddelené WC, kuchyňa, dve izby a špajza, vymenené plastové okná.
Schodisko vedie na prvé poschodie, kde je samostatná bytová jednotka so 4 izbami, ktorá prešla čiastočnou rekonštrukciou :vymenené plastové okná 3 sklo 6 komorové, balkónové dvere, podlahy v izbách, stierky, kúpelňa a kuchyňa sú v pôvodnom stave.
Ďalšie schodisko vedie do podkrovia, kde je otvorený priestor pre odkladanie vecí alebo aj možnosť vytvoriť obytny priestor.

Dom je výnimočný svojim krásnym, udržiavaným a rozľahlým rovinatým pozemkom, ktorý je oplotený a vďaka svojej výmere je možné na ňom postaviť ďalšie objekty.

Cena 229 900€

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

229.000,- €
Cena nehnuteľnosti 205.000,- € 229.000,- €
1450 m²
Celková rozloha 634 m² 1450 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha1450 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-78743 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.